Megálmodom a következő napot! Miért van ez, hogyan van ez?
Minden este kis részeket álmodok meg a holnapból, amelyek egyáltalán nem jelentősek, de kifejezhetnek például hangulatot. Az álom kis része csak, tehát ilyen egy-12 másodperces, nem fontos részek. Például, amire emlékszek is, az az volt, hogy unatkoztam angol órán, eldőltem a padon, közben a tanárnő beszélt és hallottam is, hogy mit mondott, magyarázott. Ez körülbelül 10 mp volt. Másnap ez bekövetkezett angol órán és arra is emlékeztem, mit mondott az álmomban és szó szerint az volt. A cselekedeteim (mikor a következő nap bekövetkeznek az álmok) nem tudatosak, de mikor bekövetkezett, azután észbe kapok, hogy hoppácska... Ez volt az álmom egy része.
És ezek az álom-részek mindig kapcsolódnak a teljes álomhoz, de az álom már maga hülyeség, csak ez az egy a reális rész, ami be is következik. És ezek a "jóslatok" nem történnek meg ezelőtt...
Félelmetes. o.O
+ ha még idekapcsolódik az is, hogy mindig igazam van.
Most erre természetesen nem arra célzok, hogy különleges ember vagyok, vagy jós, vagy boszorkány vagy ilyesmi, csak érdekelne miért van ez, hogyan működik, és hogy a tudatalattim csinálja-e ezt. Mert ha a tudatalatti az, akkor valójában "tudatosan" csinálom azt, amit kell - de akkor hogyan álmodom meg a többi ember képét, arcát, hangját és beszédét és miért emlékszek a mondanivalójukra? Mert akkor nem nevezhető tudatalatti-dolognak.
Szerencsés vagy, lehet, hogy egyszer majd sordöntő dolgot álmodsz meg.
Én is álmodtam már a jövőre nézve, de nem a saját életemből és nem közeli, hanem távoli jövőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!