Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Megálmodom a következő napot!...

Megálmodom a következő napot! Miért van ez, hogyan van ez?

Figyelt kérdés

Minden este kis részeket álmodok meg a holnapból, amelyek egyáltalán nem jelentősek, de kifejezhetnek például hangulatot. Az álom kis része csak, tehát ilyen egy-12 másodperces, nem fontos részek. Például, amire emlékszek is, az az volt, hogy unatkoztam angol órán, eldőltem a padon, közben a tanárnő beszélt és hallottam is, hogy mit mondott, magyarázott. Ez körülbelül 10 mp volt. Másnap ez bekövetkezett angol órán és arra is emlékeztem, mit mondott az álmomban és szó szerint az volt. A cselekedeteim (mikor a következő nap bekövetkeznek az álmok) nem tudatosak, de mikor bekövetkezett, azután észbe kapok, hogy hoppácska... Ez volt az álmom egy része.

És ezek az álom-részek mindig kapcsolódnak a teljes álomhoz, de az álom már maga hülyeség, csak ez az egy a reális rész, ami be is következik. És ezek a "jóslatok" nem történnek meg ezelőtt...

Félelmetes. o.O

+ ha még idekapcsolódik az is, hogy mindig igazam van.

Most erre természetesen nem arra célzok, hogy különleges ember vagyok, vagy jós, vagy boszorkány vagy ilyesmi, csak érdekelne miért van ez, hogyan működik, és hogy a tudatalattim csinálja-e ezt. Mert ha a tudatalatti az, akkor valójában "tudatosan" csinálom azt, amit kell - de akkor hogyan álmodom meg a többi ember képét, arcát, hangját és beszédét és miért emlékszek a mondanivalójukra? Mert akkor nem nevezhető tudatalatti-dolognak.

2011. okt. 15. 17:34
 1/10 A kérdező kommentje:
/Bocsánat, ha valamit elírtam vagy rosszul írtam, csak siettem. Ha esetleg kérdésetek van, vagy nem értetek valamit, nyugodtan szóljatok! És kérlek titeket, ne nézzetek hülyének vagy satöbbinek, mert higgyétek el, nem tartom magam jobbnak vagy hasonló, csak érdekelne a téma, mert néha megijedek ettől! Légyszíves normális válaszokat írjatok - mert szerintem ez egy normális kérdés, de ha nem, akkor sme vagyok elmebeteg! Köszönök előre is mindent!/
2011. okt. 15. 17:41
 2/10 A kérdező kommentje:
*legyetek szívesek
2011. okt. 15. 17:42
 3/10 anonim ***** válasza:
normális dolog. Ha nem veszélyes még jó is lehet-ha megálmodod h a haverod megsérül megelőzheted.
2011. okt. 15. 17:43
 4/10 anonim válasza:
Tuti nem tudatosan csinálod!Nagyon szerencsés vagy!Használd ki az adottságaidat,hiszen ha valamit elrontottál az álmodban,másnap a valóságban oda tudsz figyelni rá!
2011. okt. 15. 17:43
 5/10 anonim ***** válasza:
ez mindenkivel meg szokott történni. leírtad a lényeget, nem jelentős dolgok. pl ma azt álmodtam, hogy a gyárban a raktárba sétálok, és ez 99%, hogy éjszaka be fog következni.
2011. okt. 15. 17:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni, de nem lennék benne biztos, hogy ez nem deja vu.
2011. okt. 15. 18:22
 7/10 anonim válasza:
Nekem egyszer volt még általános iskolában 7.ben hogy minden szünetben meg iskola után is le jártunk a sulinak a kis torna termében ami persze zárva volt és tilos is volt le menni de volt egy kulcsunk ami nyitotta (hátsó ajtón régi zár volt)aztán meg álmodtam egyik este hogy lent voltunk és be nyitott de persze nem vettem komolyan viszont aznap megtörtént amit megálmodtam. Ugyan az a tanár ugyanúgy álltunk ugyan azok a barátaim voltunk bent. :)
2011. okt. 15. 18:57
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerencsés vagy, lehet, hogy egyszer majd sordöntő dolgot álmodsz meg.

Én is álmodtam már a jövőre nézve, de nem a saját életemből és nem közeli, hanem távoli jövőre.

2011. okt. 15. 20:03
 9/10 anonim válasza:
Nem.Ez nem különlegesség ilyen mindenkinél van már bocs . De ez nagyon érdekes dolog.De viszont ha Ha felkelsz emlékezel rá és ha megtörténik nah akkor van csoda az már valami :D
2011. okt. 15. 22:42
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én sem gondolom, hogy "deja vu" lenne. És azt sem állítottam, hogy különleges vagyok vagy hasonló, mert biztos, hogy nemcsak velem van ilyen... Csak érdekelne, hogy ez hogy "működik" és miért van? :)
2011. okt. 17. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!