Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy értelmeznétek a következő...

Hogy értelmeznétek a következő képet?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon érdekelne a véleményetek.

Köszi!

2010. júl. 19. 13:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem a négy ujj jelenti a kiskapukat. Gyógyszer van a végén, ami ugyan enyhíti a fájdalmat, de hosszútávon nem jelent megoldást. Ezek az ujjak élesebbek a képen, ez arra utal, hogy az emberek hajlamosak a könnyebb utat választani. A hüvelykujjon nincs gyógyszer, viszont rásüt a fény, ami a tisztaságot jelképezi. Nehezebb tisztának maradni ebben a világban, mint követni a többi embert a már kitaposott, rossz utakon.
2010. júl. 19. 17:49
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem azt jelenti, hogy az illeto szereti a rubophent, ellenben a kivett adagot elnezve tul sokat szed belole
2010. júl. 20. 11:27
 13/17 anonim ***** válasza:
hát ez kicsit morbid lesz: felvágja az ereit a drogok miatt...utána a boncolás kimutatja a gyógyszert, és rájönnek hogy ezért halt meg..
2010. júl. 21. 23:27
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom, bár hasonlítani fog egy-két korábbi válaszra, hogy nem biztos, hogy a látható út az, ami a célba visz. Ugye a gyógyszerek a végén, tehát betegségek, szenvedés, halál, de a hüvelykujjnál viszont nincs út, és tényleg a fény süt rá, tehát azt érezni kell, nem pedig a szemünkkel látva, mert ha érzékeinket követjük, akkor láthatjuk hova jutunk. A valódi út tehát nem látható. Egyszerűen tudni kell, hogy arra megyünk, mert az az igazi. Sőt a többiből a reláció végett is kiderül, hogy nem az a jó. :)

üdv

25/F

2010. júl. 22. 14:15
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az a nagy helyzet, hogy nem élek gyógyszerekkel vagy egyéb narkotikumokkal, egyáltalán. Csak egyszerűen hobbyfotós vagyok és jött az ötlet egy ilyen géphez, teljesen spontán.

Nem akartam értelmezni a képet, nem az én dolgom, az a szemlélők feladata, azért is kérdeztem meg Tőletek. Érdekes, sok különböző szemszögből kaptam teljesen különböző válaszokat, köszönöm szépen a véleményeketek!

2010. júl. 22. 16:25
 16/17 anonim válasza:

Én azt is látom benne, hogy: ha drogozni kezdesz, vagy gyógyszert szedsz, az idegvégződéseid betokosodnak, és nem képesek működni, az illető anyag megfelelő időpontban való megfelelő mennyiségének (ami növekedhet) adagolása nélkül. Így az idegvégződéseink műk lesznek, akárcsak a gyógyszer is egy mű dolog, ami manipulálja a szervezetet és a nem természetes működéséhez vezet.

A hüvelykújj pedig a kiút, amihez csak a fény (megvilágosodás), se gyógyszerek, se semmi más nem vezethet. Ezt bizonyíthatja az is, hogy az 5 újj közül egyedül az maradt természetesen, úgy, ahogy "Isten teremtette", erőfeszített, és természetellenes irányítás (a fekete útvonal) nélkül.

2010. júl. 22. 17:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Megkerdezhetem, hogy balkezes vagy-e?:D
2010. júl. 22. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!