Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként előny, nőként hátrány, ha valaki orvostanhallgató? Én ezt tapasztaltam.
Én nem gondolnám ezt egy lányról aki orvostanhallgató...
Tény hogy vizsgaidőszakban, ha komolyan gondolják akkor nem sok szabadidejük van, de ez a fiúkra is igaz.
Meg kell kérdezni őket és kiderül :)
Az orvosnő legnagyobb hátránya, hogy akkor öl meg kimutathatatlanul amikor csak akar. Veszélyes.
Inkább egy ápolónő akkor már :)
Szerintem csak azért hátrány a nőknél, mert ha a fiú tudja, kevésbé mer odamenni hozzá. Fél az elutasítástól, mert túlságosan túlkvalifikáltnak gondolja az orvoscsajt magához képest. Legalább is az én esetemben ez szokott lenni, h nem merek kezdeményezni orvostanhallgatókkal. Főleg ha a hölgy szép is.
26F
Szerintem pont fordítva van. Nőknél előny férfiaknál hátrány. Tipikus medikák seggét a fél világ nyalja, mert okosak, szépek, ügyesek stb. és akkora egójuk, meg önbizalmuk lesz, mint a ház.
Férfiként viszont iszonyatos hátrány. Én szinte soha nem tapasztaltam előnyt abból, hogy orvosira járok. A nők sz.rnak bele, most, hogy orvos vagyok sem látom semmi tényleges előnyét párkapcsolatok terén. Sőt, mivel köztudott, hogy nem vagyunk pénzes szakma szerintem inkább hátrány. Magyarországon már semmi tekintélye presztízse nincs a szakmánknak.
"Legalább is az én esetemben ez szokott lenni, h nem merek kezdeményezni orvostanhallgatókkal."
Hidd el semmit nem vesztettél velük. Nagyképűek, flegmák, egoisták, bunkók és szakbarbárok, és csak nagyon kevés a kivétel.
"Remélem, orvosira megy a gyereked és lecsukják műhiba miatt jópár évre :) ...."
Azzal semmi gond nem lenne, ha engem küldenél el melegebb éghajlatra, de mekkora alja ember vagy, hogy olyannak kívánsz ilyet, aki teljesen ártatlan? Egyébként nincs gyerekem.
És drága utolsó, én orvos vagyok. Pontosan tudom milyen emberek járnak manapság orvosira... Ó segíteni szeretnének az embereken rizsa. Ja, páran talán. Én így álltam a dologhoz. A többség azért megy orvosira, mert apuci-anyuci orvos, és milyen már, ha ő nem lesz az... aztán rengetegen mennek presztízsből, sokan csak a Dr. miatt vannak ott...
Szóval kívülállóként befoghatod a pofádat! Persze az egyetem egyfajta rosta, sokan kibuknak, sokan a jók közül is, mert az egyetem valóban agyatlan szakbarbárt képez, az egyik legnagyobb problémám, hogy a kedves fiatal kollégáimmal nem lehet egy normálisat beszélgetni, mert a munkán kívül nem lehet másról beszélgetni a többségükkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!