Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalaknak csak hátránya van?
OFF: #6-os, orvosként se könnyebb... Azon a társkeresőn, ahol beírtam, sikerült egy darab randit összehozni, de annak a lánynak (a "nő" kifejezés túlzás) kibírhatatlan személyisége volt. Viszont a való életben láttam több csinos doki "nénit" is mentőtiszttel kavarni, sőt az egyikből házasság is lett :)
ON: Amúgy szerintem is hülyeség az egész netes társkeresősdi, legalábbis olyan szempontból, hogy az emberek nagy része nem normálisan használja.
Például férfiszemszögből én azt látom, hogy akik tényleg komolyabban ismerkedni akarnának a hölgyek közül, azok a való életben valamilyen hátránnyal rendelkeznek (pl. durván elhízott, kifejezetten csúnya, olyan természetű, hogy senki se bírja sokáig mellette stb). A közép vagy felső kategóriás (elnézést a megfogalmazásért) lányok pedig el vannak havazva a kismillió levéllel, és azt gondolják, hogy úgyis találnának akárhol egy jó hapsit, de nekik Mr. Tökéletes kell, mert megérdemlik...
Az utolsóból következik, amit a #6-os válaszoló és sokan mások is említenek, hogy az esetek 99%-ában a képcsere után szakad meg a kapcsolat.
Pl.: én sem tartom magam ronda embernek, emellett évek óta rendszeresen sportolok, de ha meglátnak a képen szemüvegesen, nem belőtt hajjal, utcai ruhában (azért igényesen), semleges környezetben (vagyis nem egy yachton, vagy egy Bentley bármelyik ülésén), akkor máris írják, hogy "bocsi, nem vagy az esetem".
Ezért inkább maradok az élő ismerkedésnél, mert ott kevésbé számít, hogy ki tud nagyobbat lódítani és kiszínezettebben eladni a valóságot...
#2-es válaszoló röviden, tömören leírta a lényeget, nem értem miért kellett lepontozni :\
A társkereső valóban egy húspiac, rettenetesen erőltetett, de nem ez a fő gond, mert állítólag régen nem volt ilyen röhejes az egész.
A fő gond az, hogy a nők nagy része, csak egónövelésből van fenn, a férfiak nagy része pedig szexpartnert keres, illetve a farkát mutogatja. Ettől a normális nőknek is elmegy a kedve a társkereséstől.
Írj egyedi levelet, persze ehhez a nőnek is ki kellene tenni valami érdemi információt az adatlapjára. Ezekkel ugye telik az időd, hogy keresgélsz, levelet írsz, próbálsz olyan nőt találni, akivel összeilletek. Tehát időigényes tud lenni, ha valaki nem random sablonleveleket írogat.
További negatívum, hogy a társkereső eltorzítja az értékrendet, mert a nők halom levelet kapnak, ettől önbizalmuk növekszik, míg a férfinak a sok válaszolatlan levél után elkezd csökkenni az önbizalma és nem érti, hogy mit csinál rosszul.
2,5 év után hagytam ott az egészet, mindenhonnan töröltem magam. Akik válaszoltak a leveleimre azok vagy unalomból voltak fenn, vagy elkeseredettek voltak. Természetesen az elkeseredett hölgyek, miután kaptak egy kis önbizalmat, lekoptattak.
Manapság ilyen nők vannak társkeresőn:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!