Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szerintetek egy vékony testalkatú (168cm/48kg) lányhoz a B vagy a C kosárméretű mell passzolna jobban? Illetve nálatok hátrány lenne a szilikonmell?
Egy értelmes nő nem gondolkodik szilikon beültetésen! Elfogadja magát olyannak, amilyen.
Hibás a kérdésed.
1. Hogy B-s vagy C-s kosár kell-e, az a mellmérettől függ, nem a magasságtó vagy súlytól.
2. Nálunk igen, hátrány volna a szilikonmell, mert hülyén festenénk utána atlétatrikóban, ráadásul zuhanyzásnál sem tudnánk rendesen koncentrálni.
"Nekem speciel azért van rá szükségem, mert lefogytam 26 kg-t, és nem a mérete miatt elsősorban, hanem mert sajnos nagyon csúnya lett."
Ilyen problémára elég a felvarrás, alakítás, nem kell hozzá szilikon is belenyomni.
Ez így egy kicsit másabb. Mivel nekem ezzel a testalakkal nincs semmi bajom, még tetszik is. (mármint amit 2 számból leszűrtem...) Csak az a problem, hogy mivel túl sokat fogytál lehet 1-2 szépséghiba. Mint ahogy mondod a mell. Állítólag mozgással lehet alakítani, formásítani. Az pedig nem probléma, ha nem nagy. Szerintem szép a kis mell is, sőt szebb mint a nagy :)
Szilikon, ahogy előttem is írták nem feltétlen szükséges. Valakihez menj el és kérd ki a véleményét, hogy mit lehetve vele kezdeni. De a szilikon tényleg nem annyira jó megoldás, szerintem! Ez legyen az utolsó megoldás, lehetőség! És főleg ne azzal a céllal, mert nagyobbat akarsz!
És bocsi, hogy belekötök, de elég merész magadról ilyeneket állítani, hogy szép, intelligens, aranyos. Elég relatív fogalmak, illetve az önkritika nem biztos, hogy igaz is :D Sok olyan dolgot lehet állítani, ami nem valós, vagy csak szeretnénk, hogy az lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!