Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hátrány vagy előny, ha egy srác vékony?
Ebben a konkrét esetben 180cm, 67kg, 10% körüli testzsír arány.
17F
Számomra hátrány... Sajnos nekem sincs bomba alakom, ergo félnék, hogy összetöröm. (és itt nem féltonnás bálnát kell elképzelni.)
Viszont hozzáteszem, nem kizáró ok. :)
Haver.. kb. pont ilyen alkatom van mint neked , de engem pl. sosem érdekelt,hogy esetleg ez vkinek nem tetszik , mert szerintem ez tökéletes. Sportos vagyok , szálkás-izmos , látszik,hogy nem gyúrok mégis úgy nézek ki mint egy férfi. Másrészről meg nem attól lesz vki férfi,mert ki van gyúrva. Engem pedig elég sok minden tud bosszantani,meg elég telhetetlen tipus vagyok, meg nagyok az elvárásaim, de valahogy a testalkatommal sosem voltam elégedetlen..
20f
Én is elégedett vagyok vele, csak attól még, hogy nekem ez így jó, nem biztos, hogy másnak is tetszik ;)
És hát alkalmazkodni sokszor szükséges. :D
Én meg 176cm vagyok és 62kg akkor mi van?
F/20
7-es.
Az amerikai sztárok egyik része olyan mint egy 12 éves fejre és testre is (Justin Bieber meg a többi), a másik részük pedig férfias és azért van rajtuk izom (Statham, Chris Hemsworth stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!