Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aranyos kisgyermekkel történő fotóval való internetes ismerkedés előny vagy hátrány a 25-30 éves körüli nőknél?
Ennek beetetés szaga van, azt akarod sugallni hogy de jó fej vagy, imádod a kölyköket.....
Nekem gyerekem van, de nem küldenék gyerekes képet senkinek, ha már elmélyül az ismertség, úgyis találkoznak.
Ha nem saját gyerek, akkor ez nekem kétségbeesett próbálkozásnak tűnik és szánalmas.
A legtöbb esetben hátrány.
A legtöbb férfi csak ránéz a képre, azt szűri le belőle, hogy gyereked van és tovább lapoz, ki sem derül, hogy nem a te gyereked.
De még ha ki is derül, hogy nem a tiéd, úgy jön le, mintha azért akarnál párt, hogy legyen már végre valaki, akitől lehet gyereked. A férfiak közül pedig kevesen ismerkednek ilyen alapon.
Mellesleg én nőként is menekültem volna, ha anno a velem ismerkedő srácról elsőre olyan képet kapok, amin aranyos gyerekkel van.
Nekem nem lenne hátrány!
Szeretem a gyerekeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!