Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
172 cm magas férfi? Ez mennyire hátrány?
Feltettem egy kérdés és mellékesen megemlitettem a magasságomat, és elég komoly kritikát kaptam hogy ilyen magassággal nem lesz nőm sem. Pedig már volt 2 barátnőm is, de valóban volt aki ezért utasított vissza és alacsonyabb volt mint én.
Emelett 70 kg vagyok, nem vagyok sem sovány sem kövér. Nincs problémám a testemmel de nem is ezzel akarok hódítani.
Egészen pontosan ezeket írták: Mert alacsony vagy. 175-180 centi alatt a nők nem tekintenek férfinek.
Legalábbis eszméletlenül jóképűnek vagy gazdagnak kell lenned, hogy 172 centisen nőd lehessen.
Nekem, egy 160 centis nőnek ez nem hátrány.
Az itteni válaszolók többsége rosszindulatú és megkeseredett, akik a magasságukra, testalkatukra, egyéb testi adottságaikra fogják a nőknél való sikertelenségüket. Ne foglalkozz velük, csak a keserűség szól belőlük.
Sajnos tényleg akadnak ilyen nők, akik nem állnak szóba veled, hiába alacsonyabbak nálad, de ezt te is tapasztaltad. Párom is küzdött ilyesmivel, elmondása alapján, ő se egy égimeszelő. Sportos, helyes, értelmes, ugyanakkor bolondos srác, és rengeteg elutasítást kapott.
Nekem spec eszembe se jutott volna a magassága miatt elküldeni, sőt, bele se gondoltam, hogy ez neki problémákat okozhatott. A 156 centimmel még magassarkúban sem érem fel, és ugyan volt már nem egy 180+ cm-es pasim, de sose ezt néztem.
Ellenben ott van egyik legjobb barátom, szerintem ő a 170 centit sem éri el, pocakos, nem kifejezetten szép ember, ellenben olyan személyisége, dumája, karizmája van, hogy néha csak lesek, milyen nőket szed össze...
Szóval, igen, lehet hátrány sok nőnél sajnos, de minden helyzetet meg lehet fordítani, csak hozzáállás és személyiség kérdése, nem magasság.
Ez ugyanolyan, mint a pénzre hajtanak-e a nők kérdés. Akik egy bizonyos centiszámhoz ragaszkodnak, azok lapítanak és aztán van 1-2 hangoskodó, aki a saját példáján akarja bizonygatni, hogy a nők azok bezzeg nem olyanok, mint amilyenek.
Minden egyes alkalommal, amikor vki rákérdez, milyen pasit szeretnének, mindig az első helyen az áll, hogy legyen magas. Nem értem, akkor minek tagadni.
183 cm vagyok, mielőtt vki lealacsonypasiz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!