Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, előny vagy hátrány párkapcsolatban, ha egy nőnek már van egy autója és saját lakása?
Természetesen megtakarításokból, nem családi adományként.
Korotokat is írjátok, köszönöm.
Tökmindegy, hogy milye van. A lényeg, hogy legyen tisztességes ember!
29F
Ez nagyban függ az adott férfi értékrendjétől. Ismertem olyan férfit, aki otthagyta feleségét és két kisfiát, mert a másik nőnek volt valami kis vállalkozása, meg kocsija. Az volt az indoka, hogy unja a csóróságot. Nem minősítem. Nekem legfeljebb olyan szempontból lenne ez érdekes, miként áll a nő a munkához, az élethez. Az én szememben csak annyiban előny, hogy nem várja a sültgalambot, és adott esetben a párja hirtelen elvesztésével sem kerülne szegényházba. De biztosan nem emiatt választanám (vagy ezek hiányában utasítanám el) páromnak. El tudok képzelni olyan pasit is, akiben ezek kisebbségi érzést keltenek. Eléggé anyagias a mai szemlélet. (Sajnos.)
40+
Komolyan mondom nem tudom megérteni a saját nememet. Nem tudom felfogni azt, hogy miért zavarja a férfi önbecsülését, ha nőnek van valami ami a férfinak nincs.
Ha szeretek valakit nem azt nézem, hogy mije nincs és mije van, hanem őt és ha kiderülne, hogy gazdagabb nálam van autója esetleg okosabb is, nem tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy emiatt lenézzem magam, ha őt se zavarja, hogy nem rendelkezem azokkal a dolgokkal akkor nincs semmi gond.
Rövid távon előny, de jól kell keresni mellette. Különben folyton azzal jön, hogy "én tartalak el."
True story...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!