Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nagyon ronda az előny vagy inkább hátrány a komoly kapcsolatok terén?
Nem tudom ti hogy látjátok, de én nagyon csúnya fiú vagyok és határozottan előny!!! De CSAK komoly kapcsolatok terén.
Ugyanis egy csúnya pasinál a lány csak a belsőt tudja megszeretni a másikon és így tartósabb lesz a kapcsolat.
30 éves vagyok és 5 éve együtt vagyok egy átlagos aranyos lánnyal. Nagyon boldog vagyok már 5 éve hogy szerethetem!!
Igaz előtte sose volt senkim ő az első, mert előtte szóba sem akartak állni velem a nők. De jött egy lány aki megszerette a kedvességemet, félénkségemet, önbizalomhiányomat, okosságomat, figyelmességemet stb.
és már a lánykérés állunk. És tényleg csak a belsőmet tudta megszeretni, mert olyan vagyok kívülről és emiatt vagyunk boldogok immár 5 éve!!
Vannak haverok akik, tipikus helyes jó pasik a nők a lábainál hevernek, viszont inkább a külsejét figyelték meg és ezért fél - 1 év után tönkre ment a kapcsolata és nagyon boldogtalanok 30 évesen!
szóval szerencse hogy ilyennek születtem!! Szerintem előny mindképp!!
Nekem volt tobbszor ronda parom. De en vonzodtam. Pedig rondanak lattam.
N
egy ocsmány kinézet hogy is lehetne egy percig is előny?
max. akkor lenne előny ha farkasszemet néznél 1 késes cigánnyal
"egy ocsmány kinézet hogy is lehetne egy percig is előny?"
Leírtam hogyan!!, ha valami baj van a szövegértéssel akkor ajánlom pszichológus felkeresését!
A kérdésedre felesleges vàlaszolni, hisz te magad ìrtad,hogy előnytelen külsőd ellenére van baràtnőd.(mondjuk nem értem.Leìrod mennyire boldog vagy,felteszel egy kérdést. Erre valaki azt ìrja,hogy nem előny a rondasâg,erre te bizonygatod,hogy miért szàmìt előnynek) Semmi értelme a szövegednek,de mindegy.
Csak azt szeretném megjegyezni,(persze csak zàròjelben),hogy a pszichològus és a szövegértés köszönőviszonyban sincsenek.
Ez a szakterület egész mâssal foglalkozik.
De szerintem nincs szövegértési problémàja a Vàlaszolònak,csak leìrta a véleményèt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!