Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora hátrány ha egy 22 éves lánynak még nem volt komoly, hosszútávú kapcsolata?
Figyelt kérdés
2014. szept. 29. 20:54
3/11 anonim válasza:
Attól függ miért, de amúgy nem. Manapság meg lehet érteni.
4/11 anonim válasza:
igazából semekkora :DDD
én lányként örülnék ha nem lett volna még hosszútávú kapcsolatom húszévesen (3éves.)
5/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem hátrány, nekem még egy darab kapcsolatom sem volt.
22F
Nagyon tudnék szeretni egy velem egykorú lányt, ha külsőleg és belsőleg is bejön :)
6/11 anonim válasza:
Nálam nem lenne hátrány, bár nem vagyok egy nagy nőfaló
7/11 anonim válasza:
Nem zavarna, de én még a kérdezőnél is nagyobb balfék vagyok, ráadásul fiúban.
8/11 anonim válasza:
A "hosszú táv" kb 5 évnél kezdődik... Elég kevés 22 éves lánynak van ilyen, például az enyém is csak 4.
9/11 anonim válasza:
már bocs előző, de szerintem 2 hónap után már hosszú távú kapcsolatról beszélhetünk :)
ha nem vagy flúgos akkor alapvetően nem gond!
10/11 anonim válasza:
Semennyire, amennyiben te is el tudod fogadni, hogy 24 évesen még semmilyen kapcsolatom nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!