Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk hátrány ha egy lányt a leginkább a fiús dolgok érdeklik?
Hát én elég fiús lány vagyok a bátyám miatt főleg..:D kívülről tök "lányos" vagyok, adok magamra, csinosan öltözködök meg minden amit úgy elvárnak a lányoktól.
Csak a fiús dolgok érdekelnek, mint az testépítés, meg a box. A foci egyáltalán nem érdekel, azt utálom. Meg úgy kb minden érdekel, a motorok, kocsik, deszkázás, gitár kb minden. Szóval nektek bejönnek az ilyen lányok, vagy egyedül halok meg 70 macskával?
Nem hátrány, sőt igazából a legtöbb férfinak vonzó, ha van közös témája a nővel. Nekem is.
Nincs is annál jobb, ha a csajod egyben a legjobb haverod is :D
Mondjuk az ilyen box, forma 1 és foci témákhoz nem tudok hozzászólni, nem érdekelnek. Kocsikhoz is annyit értek, hogy négy kerekük van és gurulnak. Gyúrás az nemtől függetlenül a leghasznosabb dolog, mert nem csak jobban néz ki tőle az ember, de jobban is érzi magát.
Viszont ha tényleg azt írod, hogy szeretsz számítógépes játékokkal játszani, valamint 7 éve metál stílusban szólógitározol, akkor készülj fel a hatalmas privátáradatra gyk összes felhasználójától.:D Nem fogsz egyedül meghalni, mi szeretjük, ha egy nő tényleg olyan, mint valami lelkitárs, akivel akár végtelenségig el lehet beszélgetni.
Aki meg nem így gondolja, hanem valami műplázacicával akar villogni, azzal meg felesleges foglalkozni.
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!