Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 20 év feletti nem szűz férfinek hátrány az ha a barátnője szűz?
Figyelt kérdés
2014. aug. 25. 13:09
1/8 anonim válasza:
Hát, majd ez az állapot is megváltozik :D.
2/8 anonim válasza:
Szerintem nem, de ez is egyénfüggő. Ő lehet az első, örüljön neki :)
3/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ő az a tipikus rosszfiú.. Félek hogy nem tudna várni rám..
2014. aug. 25. 13:37
4/8 A kérdező kommentje:
Még nem mondtam el neki mert félek a reakciójától.
2014. aug. 25. 13:40
5/8 anonim válasza:
Kinek mi jön be. Van, aki a szüzekre utazik, van, aki a tapasztaltakra.
Mondd el neki nyugodtan. Ha nem tud rád várni, akkor nem érdemel meg. De általában várnak (ki meddig, figyelmesebbek együttlétkor...).
6/8 A kérdező kommentje:
Én nagyon szeretem.. Nem bírnám ki ha ez miatt elhagyna. Nagyon sok mindenen mentünk/megyünk keresztül a közel 9 éves korkülönbség miatt.
2014. aug. 25. 15:37
7/8 anonim válasza:
Nem bírnád ki ha ezért elhagyna.... de az még rosszabb lenne, ha odaadnád neki a szüzességed, és utána hagyna el, mert csak arra utazott. Sajna ezt nem lehet leszűrni abból hogy többet (hónapokat) vársz szexxel. Tapasztalat....
8/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy elhagyna. Régóta nincs senkije. Előttem kb. 2 évig senkije nem volt. Ő is komoly kapcsolatot akar.
2014. aug. 25. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!