Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ediggi életetek során milyen hosszútávú kapcsolatot bánataok meg és miért?
#5:
Nem sajnálom az éveket ... Mert ha nem annyi lett volna, mint amennyi volt, akkor nem azt a tapasztalatot adja. Mások lettek volna a problémák ötöd annyi idő alatt, más mélységekbe és magasságokba jutottam volna el.
A leghosszabbat nem tudom megmondani időre ... 15 év együttélés volt és pár év, amit nehéz definiálni ... se veled, se nélküled ... együtt is meg nem is.
#7:
"az élet tanulsága a szememben annyi, hogy a férfi mindig jól jön ki"
Bőven tudnék erre ellenpéldát mondani :-(
Kérdező, mindent összeadva durván 10 éve ismerem. Nem hiszem, hogy másmilyen leszek, ez a harag, ami kijött belőlem:) De sajnos tényleg azt látom, a férfiaknak az kell, amit utálnak: a hiszti, az ellenőrizgetés, a mások dolgaiban turkálás. Én alkalmazkodtam nő létemre, mindig az volt, ami neki volt jó, azt hiszem, ez női önérzet volt, bizonyítani, hogy vannak másmilyenek is, akik csak adnak. Kár volt, mindenben a rosszat kereste. Nem is értem, miért tűrtem ennyit, csak valahogy, ha találsz amúgy számodra tökéleteset, hajlandó vagy tűrni érte a rosszakat is, én ilyen vagyok. Azaz, voltam eddig.
Kedves caM008, biztos van olyan is, nem kérdés, azért írtam, hogy nekem ez jött le. Másnak biztosan más.
Azért remélem, visszakapja a sorstól, kicsinálják anyagilag, megcsalják, és nem bosszúból mondom, csak érezze át, amit adott, hogy milyen is, évekig elviselni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!