Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány vagyok és szerintetek lehet hosszútávú egy olyan kapcsolat melyben a barátom szeptembertől egyetemre fog járni és én pedig még csak gimis vagyok? és attól tartok h sok minden meg fog változni közöttünk :/
Az ilyen kapcsolatok 90%-a véget ér. Mondom ezt úgy, hogy idén végeztem, tehát nagyjából végignéztem néhány gólyakapcsolat tönkremenetelét. Persze van ellenpélda, de tényleg nagyon ritka sajna. Max 1-2. évig bírják.
A gólyatáborokról is megvan a véleményem. Jó dolog, én is voltam a sajátomban, azután pedig szervezőként, de nagyon sokan már ott megcsalják a párjukat és ez sosem derül ki, mert amit ide hoznak a gólyák, az itt is marad. Nem a mi dolgunk beleszólni ki mit csinál, de ismerek olyan több éves kapcsolatokat sajnos, ahol minden buliban más csajjal aludt a srác és szerencsétlen otthoni barátnőjének fogalma sem volt erről.
Nem feltétlenül fog megcsalni, tegyük fel, hogy nem. Akkor is annyira megváltozik az élet környezete, a felfogása, a hozzáállása a dolgokhoz, az életritmusa, stb. hogy jó eséllyel azt nem fogja kibírni a kapcsolatotok, hogy ő ennyit változik.
Az is probléma lehet, hogy amikor hazamegy hétvégén, akkor a családja is igényt tart a társaságára, nem tölthet minden hétvégét csak veled. Szintén probléma forrás.
Nehéz lehet a távolság is, anno az én 2 éves gimis szerelmem is erre ment rá a főiskolán. Egyszerűen nem bírtuk, hogy előtte mindennap találkoztunk, aztán ő elkerült X városba egyetemre, én meg Y-ba. Hetente, két hetente tudtunk találkozni és ez túl nagy váltásnak bizonyult, elhidegültünk egymástól.
Szóval szép dolog a gimis szerelem, én kívánom, hogy ti legyetek azon kevés példák egyike, akik nem mennek szét az egyetem miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!