Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok jelentkezett a nemi vágy csökkenése ill. orgazmus "elmaradozás" hosszútávú f. tabletta szedése során?
Másodiknak:
Megkérdezhetem, hogy mióta szeded?
Nekem igen, bár észre sem vettem először, csak most döbbentem rá, amikor abbahagytam a tablettát, hogy mennyire lecsökkentette a libidóm. 7 évig szedtem.
25/L
17 éves korom óta szedem, sajnos indokolt volt,hogy szedjem. Most vagyok 22, tehát elég rég óta.
(második voltam)
Megkérdezhetem még, hogy ez a libidócsökkenés mit jelent?
Előtte hetente hányszor és utána hetente hányszor kívántátok a szexet?
Én írtam, hogy a tabletta abbahagyása után döbbentem rá a libidócsökkenésre.
Amíg szedtem a tabit, akkor is volt rendszeresen szex, csak én igazán nem kívántam. De ha csak akkor lettünk volna együtt, amikor én is megkívánom, akkor kb kéthetente egyszer lett volna valami. Plusz elég rossz volt, hogy nagyon nehezen is nedvesedtem.
Amióta abbahagytam azt tapasztalom, hogy bárhol, bármikor rá tudnék ugrani a páromra. Naponta, kétnaponta alig várom ,hogy hazaérjek a munkából és leteperhessem :D Nekem is tök furi, de végre évek után nekem is van kedvem a dologhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!