Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hátrány a nők számára, ha magas vagyok?
Nem vagyok 2 méter természetesen, de már a 180-at is bőven túl léptem. 191 cm magas vagyok, átlagos alkattal.
huszonöt per férfi
Jól figyelj kedves kérdező! Nem tudom eddig milyen barátnőid voltak és mennyi, de egy jó tipp a kérdésed saját magad általi megválaszolásához:
Én is 25/F vagyok. Arra kérlek, hogy most pörgesd le a fejedben az elmúlt 7-9 évedet úgy, hogy elképzeled, hozzám hasonlóan végig 170 magas vagy és végiggondolod, hogyan alakultak volna a kapcsolataid, csajozásaid vagy a leghétköznapibb szituációid. És ezután pedig döntsd el, hogy utólag melyik verziót választanád szívesebben a kettő közül. Csak játssz el a gondolattal és le merem fogadni, hogy utána az életben többet nem fogsz még egyszer egy ilyen idétlen költői kérdést feltenni, amire te is jól tudnád a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!