Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai nőknek tényleg olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nőknek tényleg olyan flancos elvárásaik vannak a férfiaktól, hogy ha szülnek, akkor fizessék nekik a magánszülészetet?

Figyelt kérdés

Már nem az első ilyen nőbe botlok bele társkeresőn, akiknek ilyen anyagi elvárásaik is vannak! Ez mennyire extrém?

Mert utánanéztem, egy magán kórházban lebonyolított terhesség az már 2-3 millió forint! Ennyi egy átlag magyarnak az éves keresete basszki. És egy nő simán elbaxná arra, hogy egy magán nőgyógyász ránézzen havonta egyszer egy kicsit, meg magánkórházba szüljön, és ezt mind alapnak tartják! Mert jajj, az államiban nincs ellátás, blabla.

Tényleg ilyen igényeik vannak már a magyar nőknek? Ez mennyire számít manapság átlagos vagy irreális elvárásnak?

2023. ápr. 23. 19:04
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/202 anonim ***** válasza:
100%

56

Igen, hónap végén már nincs pénz, éheznek, büdösek, koszosak, putriban élnek, és azon all vagy bukik, hogy esznek e, hogy van e közmunka! No para, keress egy c tipusu nőt akkor! A magyar nők ennel igényesebbek!

2023. ápr. 23. 22:24
 62/202 anonim ***** válasza:
100%
60 Nem botlott bele egybe se, csak csavart egy picit a “minden no elvarja, hogy legyen a ferfinek sajat lakasa” rinyan, mert az mar uncsi volt.
2023. ápr. 23. 22:25
 63/202 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem először az anyagi helyzetedet kellene elfogadható szintre feltornázni, mielőtt családalapitason gondolkodsz. Nem gondolod? Vagym miből szeretnéd eltartani majd a családodat?
2023. ápr. 23. 22:26
 64/202 anonim ***** válasza:
100%

62

Én elvárom! 😅 (igaz, nekem is van)

2023. ápr. 23. 22:26
 65/202 A kérdező kommentje:

"de a nőknek szerencsére joguk van rád NEMet mondani, és hyetted ÁTLAGOS férfit valasztani! "

Most magyarázom, hogy egy átlagos férfi az pont én vagyok. Aki ennél többet keres az - tetszik vagy sem - de átlagon felüli! És azoknak átlagon felüli nő is járna, külsőre és belsőre is. Ti insta modellek vagytok ilyen elvárásokkal? Ha nem az baj!

2023. ápr. 23. 22:27
 66/202 anonim ***** válasza:
29%
Nekem egy ismerosom sem keres ilyen keveset Budapesten, pedig vannak kozottuk szakmunkasok, betanitott dolgozok es diplomasok is. (Ja, tanar meg tuzolto ismeroseim pont nincsenek, aki egeszsegugyben dolgozik az meg maganorvos tehat o sem keres szarul.) En palyakezdokent evekkel (kb 7-8) ezelott kerestem ennyit, amikor a legelso munkam olyan volt, hogy meg erettsegi se kellett hozza.
2023. ápr. 23. 22:29
 67/202 anonim ***** válasza:
100%
Hiába magyarázod, hogy te vagy az átlagos, nem kajáljuk meg!
2023. ápr. 23. 22:31
 68/202 A kérdező kommentje:

66-os

Nekem pedig van JOGÁSZ ismerősöm aki nettó 210 ezret keres Budapesten az önkormányzatnál, pedig jeles diplomája van az ELTE-n végzett állam és jogtudományi karon, doktori címe is van.

Ő is egy lúzer? Akkor ő se vállaljon gyereket?

2023. ápr. 23. 22:31
 69/202 A kérdező kommentje:
És ő most keres annyit, 2023-ban. Pár éve még 200 ezer alatt keresett!
2023. ápr. 23. 22:33
 70/202 anonim ***** válasza:
59%
Nekem sincs ismerősöm, aki ennyire keveset keresne. Ez bődületesen kevés! A legtöbb ismerősöm, 500 és felette. Egy tanár barátnőm van, aki nem! Na ő hivatastudatból még nem hagyta el a pályát, de mindig mondja, hogy csak azert nem, mert a férje mérnök! Amugy már rég elment volna ő is SSC.be GDP.t lapátolni!
2023. ápr. 23. 22:33
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!