Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai nőknek tényleg olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nőknek tényleg olyan flancos elvárásaik vannak a férfiaktól, hogy ha szülnek, akkor fizessék nekik a magánszülészetet?

Figyelt kérdés

Már nem az első ilyen nőbe botlok bele társkeresőn, akiknek ilyen anyagi elvárásaik is vannak! Ez mennyire extrém?

Mert utánanéztem, egy magán kórházban lebonyolított terhesség az már 2-3 millió forint! Ennyi egy átlag magyarnak az éves keresete basszki. És egy nő simán elbaxná arra, hogy egy magán nőgyógyász ránézzen havonta egyszer egy kicsit, meg magánkórházba szüljön, és ezt mind alapnak tartják! Mert jajj, az államiban nincs ellátás, blabla.

Tényleg ilyen igényeik vannak már a magyar nőknek? Ez mennyire számít manapság átlagos vagy irreális elvárásnak?

2023. ápr. 23. 19:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/202 anonim ***** válasza:
91%
16) gratulálunk, jár a babérkoszorú. Amilyen ellátást és bánásmódot pl én kaptam az első szülésemnél állami kórházban, annak a töredékéért is magánklinikára takarodtam volna másodszorra.
2023. ápr. 23. 20:17
 22/202 A kérdező kommentje:

Hát márpedig én még az ásványvízen is spórolok, meg a kaján. Olyan árak vannak manapság és olyan szar bérek.

Bocsi, de az én feleségem (ha csak ő maga nem lesz gazdag és fizeti magának) nem fog magánklinikán szülni az fix. Megy szépen államiba.

2023. ápr. 23. 20:22
 23/202 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, akinek a saját gyereke élete, egészsége meg a feleségéé nem éri meg a pénzt, az mi a büdös francnak akar gyereket vállalni?
2023. ápr. 23. 20:39
 24/202 anonim ***** válasza:
100%

Akkor megy ha Neki is megfelel...de egyenlőre nincs feleséged.

Az hogy Én meg magánban megyek az én dolgom. Se neked se másnak nincs hozzá köze! (Nekem elég egy gyerek és akkor még államiba meglehetett oldani a császárt). Szóval erről ennyit.

Mondjuk azt Én se értem ismerkedés során hogy merül fel így ennyire ez a téma.

Te sporolsz, oké. Ja szar a helyzet, de Én tettem eleget azért hogy lehessenek igényeim és nem, nem sporolok minden...pláne nem jó dokin.

Amúgy meg a legtöbben mind a ketten dolgoznak. Azt meg nehéz elhinni hogy csak úgy kijelentette sok nő az elején hogy Te figyi Béla...csak akkor lesz gyerek ha magánba mehetek és Te fizeted. 😅

2023. ápr. 23. 20:46
 25/202 anonim ***** válasza:
100%

22

Szerintem ez teljesen rendben van, hogy te igy gondolod. Jogod van hozza! Neki meg joga lesz nem veled, hanem normális pasival kezdenie, aki örömmel kifizeti ezt az összeget, biztositva, hogy tuti életben marad!

2023. ápr. 23. 20:46
 26/202 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, előre sajnálom a leendő feleségedet.
2023. ápr. 23. 20:49
 27/202 anonim ***** válasza:
95%

26

Ne sajnáld! Nem lesz neki! 😅 Egyebkent, netto 250 ezer ft, az nemhogy gyerekere, családiéletre, de saját maga eltartására sem elég! Ki akarna igy gyereket??? A nyomorba! Normális nő nem!

2023. ápr. 23. 20:51
 28/202 anonim ***** válasza:
100%

Nem nevezném ezt kifejezetten flancos elvárásnak. Engem nem érint a dolog, tekintve hogy nem szeretnék saját családot, de véleményem szerint csak az vállaljon gyereket aki ténylegesen tud is, beleértve az anyagiakat.

Belegondolva, hosszútávon nem a magánkórházas szülés lesz a legnagyobb kiadás ha gyereke van az embernek. Ha gyereket vállalsz ennél sokkal és sokkal több kiadásod is lesz. Másik részről szerintem teljesen jogos elvárás az ha egy nő szeretne a lehető legbiztonságosabb körülmények közt szülni, főleg úgy hogy nagyon sokan csúnyán megjárták az állami egészségüggyel.

Bevallom hogy tényleg rossz a helyzet Magyarországon gyerekvállalás szempontjából, de azt mondom hogy a gyerek, és a szülők érdekét kell nézni, és vannak olyan esetek ahol nem érdemes gyereket vállalni. Vagy, áttolni a gyerekvállalást egy olyan időszakra amikor megengedhetővé válik.

2023. ápr. 23. 20:54
 29/202 anonim ***** válasza:
0%
250 nettó az nyomor 😂😂😂😂 Hányadékok vagytok “nők”. Akkor pofázz meg nyomorozz ha már letettél valamit az asztalra.
2023. ápr. 23. 21:34
 30/202 A kérdező kommentje:
Valóban, nettó 250 ezer forint az teljesen átlagos fizetés, nagyon sokat kell dolgozni érte, vidéken még túlórázni meg éjszakázni is. Budapesten max. azt nem kell, ennyiből jobb.
2023. ápr. 23. 21:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!