Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nőknek tényleg olyan flancos elvárásaik vannak a férfiaktól, hogy ha szülnek, akkor fizessék nekik a magánszülészetet?
Már nem az első ilyen nőbe botlok bele társkeresőn, akiknek ilyen anyagi elvárásaik is vannak! Ez mennyire extrém?
Mert utánanéztem, egy magán kórházban lebonyolított terhesség az már 2-3 millió forint! Ennyi egy átlag magyarnak az éves keresete basszki. És egy nő simán elbaxná arra, hogy egy magán nőgyógyász ránézzen havonta egyszer egy kicsit, meg magánkórházba szüljön, és ezt mind alapnak tartják! Mert jajj, az államiban nincs ellátás, blabla.
Tényleg ilyen igényeik vannak már a magyar nőknek? Ez mennyire számít manapság átlagos vagy irreális elvárásnak?
Mai nap is bele lehet halni szülésekbe. Baromi nagy súlya van. A magzatra és az anyára nézve is.
Nem tudom te mit hiszel egy szülésről de nem az, amikor a hörcsögöd ellik.
Már megbocsáss, de ha evente 3M ft.ot keresel, (ami erősen átlag alatti) akkor az havi netto 250! Erre akarsz gyereket???? Hogy? Tudod te mennyibe kerül már csak a magánorvos a terhesség alatt? Én is magánban szültem, 800 000 HUF volt - Komplikácio is volt, államiban, lehet, hogy ottmaradok! Szerencsére, igy mindketten egészsegesek vagyunk.
Egyebirant, a ferjem volt az első, aki mondta, hogy magán!
P.S. ismerősömet 30!!! óráig hagytak állmiban szenvedni,(izé khm , vajudni) mig végre megcsászározták, mert apuka közölte, "ő márpedig nem fizet, mert fizeti a tb.t"! (Jól választott férfit! Taps neki!)
- Valóban bosszantó, hogy a semmire fizetjük a tb.t, de ettől még normális nő NEM szül allamiban, mert jó esellyel otthagyja a fogát, de ha nem, akkor 100%, hogy valamilyen devlával megy haza a kórhazból!
Amugy meg, te is jó választas lennél mondhatom! Értem, hogy szüléskor nem te viszed a vásárra a bőrödet, és így végülis neked mind1, de azert nekünk nőknek mégis csak fontos.
10: ugye? Valahogy így történhet sorozatosan:
- Szia Irén, nagyon tetszik a profilod, kíváncsi vagyok, mit tartasz fontosnak egy férfiban.
- Szia Károly, jó, hogy kérdezed! Szeretem, ha egy férfi intelligens és meg tud nevettetni, fontos, hogy szeresse az állatokat és nyitott legyen az újdonságokra, valamint ha szülésre kerül a sor, elengedhetetlen, hogy vállalja ennek költségeit magánellátásban. Az ideális a Triton Life Exkluzív csomagja lenne, de hajlandó lennék kompromisszumot kötni és beérni a Dr Rose Platinumjával is. Illetve nemrég olvastam, hogy a Medicoverben is nyílt magánszülészet, ott még utána kell néznem a részleteknek és visszatérhetünk rá a harmadik randin.
"nem az első ilyen nőbe botlok bele társkeresőn, akiknek ilyen anyagi elvárásaik is vannak! Ez mennyire extrém?"
Te mutass már egy példát erre légyszi, mert épeszű ember nem bonyolódik ilyesmibe társkeresőn 😂
Hogy a kérdésre válaszoljak: a magánszülészet ma sajnos tökéletesen jogos igény. A párok nagyja együtt fizeti btw.
Istenem, miért nem tudnak manapság már szülni sem a nők? Mit tudnak azok a magánkórházak? Semmit, ez egy hamis biztonságérzet. Akkora feneke van ennek kerítve hogy hihetetlen..
Mielőtt nekem estek, nő vagyok, kettőt szültem államiban, egyezer sem volt sem fogadott dokim sem szülésznőm.
16
Mikor szültél? Mert, ha 10 éve, akkor ne haragudj, de kuss!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!