Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai nőknek tényleg olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nőknek tényleg olyan flancos elvárásaik vannak a férfiaktól, hogy ha szülnek, akkor fizessék nekik a magánszülészetet?

Figyelt kérdés

Már nem az első ilyen nőbe botlok bele társkeresőn, akiknek ilyen anyagi elvárásaik is vannak! Ez mennyire extrém?

Mert utánanéztem, egy magán kórházban lebonyolított terhesség az már 2-3 millió forint! Ennyi egy átlag magyarnak az éves keresete basszki. És egy nő simán elbaxná arra, hogy egy magán nőgyógyász ránézzen havonta egyszer egy kicsit, meg magánkórházba szüljön, és ezt mind alapnak tartják! Mert jajj, az államiban nincs ellátás, blabla.

Tényleg ilyen igényeik vannak már a magyar nőknek? Ez mennyire számít manapság átlagos vagy irreális elvárásnak?

2023. ápr. 23. 19:04
 191/202 anonim ***** válasza:
100%

Neked semmilyen nyelven nem kell megtanulni meg gyereket csinálni se.

De még mindig nem bírtál válaszolni arra hogy ha szerinted 90 százalék magánklinikán szül akkor mi a fsz problémád van?

2023. ápr. 24. 21:44
 192/202 anonim ***** válasza:

Miattam biztos nem kell megtanulnod, mert egyedul is ki tudnam fizetni. Allami dokihoz maximum vizsgalatra megyek, ha surgosnek erzem, mert itt a rendelo par utcanyira, barmifele beavatkozast mindig magannal csinaltattam.

Ha a sajat eleted miatt nem erzel igenyt ra, hogy ne ilyen osszegeket keress, haaaaaat, te tudod. Le lehet elni az eletet ugy is, hogy kajara futja maximum.

2023. ápr. 24. 22:43
 193/202 anonim ***** válasza:
100%

190

Nem miattam, magad miatt te barom! Ha neked nincs igényed jobb fizetésre, ne csodálkozz, hogy egyetlen nő sem akar tőled semmit! Nem kell tanulnod semmit ha nem akarsz! Jogod van hozzá. Szerencsére nekem (és az öszes többi nőnek is) jogom van téged elutasitani. (Amit meg is tesznek)

De forditsuk meg:

Éljek nyomorban, havi rongyos 250 ezerből, amikor a havi bevásárlásom szokott ennyi lenni minimum, hogy neked ne kelljen fejleszteni magadat? Egyéb óhaj-sóhaj kisfiam?

2023. ápr. 25. 07:39
 194/202 anonim ***** válasza:
0%

194

Mi az tokom kerul neked havonta 250k-ba?

2023. ápr. 25. 12:17
 195/202 anonim ***** válasza:
0%

195

Gondolom o tartja el a premium ferfit is csak az ne hagyja el 😂

2023. ápr. 25. 12:18
 196/202 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen árak mellett egészséges étkezés kb. ennyibe kerül. Mondjuk nekem ebben benne van a pipere is. De valóban kb. 250 ezer megy el havonta a bevásárlásokra.

(én egy másik válaszoló vagyok)

2023. ápr. 25. 12:29
 197/202 anonim ***** válasza:
75%

196

Eleve várom egy férfitől, hogy többet keressen mint én. És rengeteg zöldseget, gyümölcsöt, halat, húst eszünk.

2023. ápr. 25. 14:19
 198/202 anonim ***** válasza:
8%

Aha, kell a 2 milliós magánklinika aztán jönnek az ilyen posztok:

[link]

Flancolni tudtok, a nevelés már nehezetekre esik.

2023. ápr. 26. 20:02
 199/202 anonim ***** válasza:
91%

Nehéz elhinni, hogy ismerkedéskor egyből felmerül ez a téma... Én alapban menekülnék mindenkitől, akinek az anyagi kérdések a legfontosabbak ismerkedéskor (mondom ezt nőként), de nem az számít, hogy én mit gondolok erről, hanem hogy te hogy állsz hozzá. Ha téged zavar, akkor nyilván nem neked valók ezek a nők, keresgélj tovább.

Ettől függetlenül nem kizárt, hogy mire odakerülsz a leendő pároddal, magadtól is úgy döntesz, hogy inkább spóroltok a magánszülészetre, mert fontos neked annyira a párod és a gyereked, hogy nem kockáztatnád az egészségüket. Az egészségügy romokban, ez a szülészeteken is látványos mélyrepülést okozott. Tavaly Budapesten már a szülések több mint fele magánintézményekben zajlott le. Ha így folytatódik, nem is biztos, hogy lesz még ingyenes lehetőség, mire odakerülsz...

A lényeg: nem az anyagiak fontosak párkereséskor, hanem hogy egyformán vélekedjetek az anyagiak fontosságáról. Ha neked való párt akarsz, akkor add magadat, és vállald a véleményedet. Az alapvető értékrendbeli különbségek komoly gondot jelentenek a későbbiekben.

2023. máj. 2. 23:13
 200/202 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, íme a tények, tavaly decemberi adatokkal: "2022 decemberében a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 581 900, míg a nettó átlagkereset kedvezmények nélkül 387 000, a kedvezményeket is figyelembe véve 400 300 forintot ért el – közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH)"
2023. máj. 3. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!