Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul kinéző nők/lányok! Ti hogy fogadtátok el, hogy egyedül maradtok? 24/N
Sajnos az élet nem volt velem kegyes, egy hormonbetegség miatt túlsúlyos vagyok. (170/87) Járok edzeni és az étrendemre is odafigyelek. Nem szép az arcom meg úgy igazából semmi sem rajtam. Sokáig próbálkoztam akár élőben, társkeresőn is ismerkedni de hiába. Mindenki mondja, hogy a személyiségem jó, de nem vagyok vonzó testileg számukra.
Próbálom elfogadni azt, hogy egyedül leszek emiatt életem végéig, de nagyon nehezen megy. Ti hogy birkóztatok meg ezekkel az érzésekkel?
61.
Ő igen, de ez nagyon szélsőséges példa. Egyébként megfogsz lepődni.
Van egy műsor a TLC- n. Élet 250 kg fölött.
Abban ilyen nők szerepelnek, és álltalában mindegyiknek van párja. Normál testalkatú, teljesen rendben lévő pasik, és odáig vannak értük. 🤷♂️
Én is félig meddig poénnak szántam
Azért abban a műsorban lehet nemi turpisság tudod a forgatás kedvéért
Valószínűleg csak meg van játszva és fizetnek nekik
Amúgy el nem tudom képzelni hogy hogyan találkozhattak volna
Igen, sajnos lehet, hogy az is csak egy műsor a sok közül.
Sajnos manapság ezekkel vagyunk teli.
Minden csak műsor, és a valóságtól nagyon messzi van.
"Amúgy el nem tudom képzelni hogy hogyan találkozhattak volna"
Elméletben akár úgy is, hogy egy ilyen illető egy feeder fétises pasival/csajjal jön össze, aki felhizlalja 😄
Itt az ilyen kérdéseknél általában azt szokták írni az ilyen feeder fétisesek, hogy nem elég nekik a 120-150 kiló, nekik 250 kilósra kell hizlalniuk a párjukat.
párjukat. Ritka és nagyon durva fétis, de van, aki erre izgul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!