Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rosszul kinéző nők/lányok! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul kinéző nők/lányok! Ti hogy fogadtátok el, hogy egyedül maradtok? 24/N

Figyelt kérdés

Sajnos az élet nem volt velem kegyes, egy hormonbetegség miatt túlsúlyos vagyok. (170/87) Járok edzeni és az étrendemre is odafigyelek. Nem szép az arcom meg úgy igazából semmi sem rajtam. Sokáig próbálkoztam akár élőben, társkeresőn is ismerkedni de hiába. Mindenki mondja, hogy a személyiségem jó, de nem vagyok vonzó testileg számukra.

Próbálom elfogadni azt, hogy egyedül leszek emiatt életem végéig, de nagyon nehezen megy. Ti hogy birkóztatok meg ezekkel az érzésekkel?

2023. febr. 3. 20:20
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
52%

De mondjuk ő talán pont elég rosszul nez ki ahhoz hogy egyedül maradjon 😂😂

[link]

2023. ápr. 8. 05:42
 62/66 anonim ***** válasza:
0%
Nekem az lenne a kerdesem h kerdezo hany privatilot kapott, es hanyra valaszolt
2023. ápr. 8. 09:56
 63/66 anonim ***** válasza:
76%

61.

Ő igen, de ez nagyon szélsőséges példa. Egyébként megfogsz lepődni.

Van egy műsor a TLC- n. Élet 250 kg fölött.

Abban ilyen nők szerepelnek, és álltalában mindegyiknek van párja. Normál testalkatú, teljesen rendben lévő pasik, és odáig vannak értük. 🤷‍♂️

2023. ápr. 8. 10:04
 64/66 anonim ***** válasza:
49%

Én is félig meddig poénnak szántam

Azért abban a műsorban lehet nemi turpisság tudod a forgatás kedvéért

Valószínűleg csak meg van játszva és fizetnek nekik

Amúgy el nem tudom képzelni hogy hogyan találkozhattak volna

2023. ápr. 8. 23:45
 65/66 anonim ***** válasza:
49%

Igen, sajnos lehet, hogy az is csak egy műsor a sok közül.

Sajnos manapság ezekkel vagyunk teli.

Minden csak műsor, és a valóságtól nagyon messzi van.

2023. ápr. 9. 00:14
 66/66 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy el nem tudom képzelni hogy hogyan találkozhattak volna"

Elméletben akár úgy is, hogy egy ilyen illető egy feeder fétises pasival/csajjal jön össze, aki felhizlalja 😄

Itt az ilyen kérdéseknél általában azt szokták írni az ilyen feeder fétisesek, hogy nem elég nekik a 120-150 kiló, nekik 250 kilósra kell hizlalniuk a párjukat.

párjukat. Ritka és nagyon durva fétis, de van, aki erre izgul.

2023. ápr. 9. 01:01
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!