Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul kinéző nők/lányok! Ti hogy fogadtátok el, hogy egyedül maradtok? 24/N
Sajnos az élet nem volt velem kegyes, egy hormonbetegség miatt túlsúlyos vagyok. (170/87) Járok edzeni és az étrendemre is odafigyelek. Nem szép az arcom meg úgy igazából semmi sem rajtam. Sokáig próbálkoztam akár élőben, társkeresőn is ismerkedni de hiába. Mindenki mondja, hogy a személyiségem jó, de nem vagyok vonzó testileg számukra.
Próbálom elfogadni azt, hogy egyedül leszek emiatt életem végéig, de nagyon nehezen megy. Ti hogy birkóztatok meg ezekkel az érzésekkel?
40 minek próbálkozol ez pasi aki jót röhög rajtad te meg itt könyörögsz a semmi ért ha nő lennék én már csak ezért nem írnák neked ez szánalmas,ha ennyire tepersz azzal csak lealacsonyítod magad,menj fel egy társkeresőre ha nem megy ott se menj el prostizni és ennyi én pont le sza..rom már a nőket pont az ilyenek miatt jól mondják az itteniek egy csúnya nőnek nem tetszhet egy csúnya férfi.Nekem tetszett innen egy nő akiről biztosra tudtam hogy nem pasi mert közösségi oldalon folytattuk egy idő után csak úgy ki dobott hogy beszélgetni jó volt de talált másik csávót és ő is azt állította hogy soha senki nem érdeklődött utána,tényleg nem volt egy modell de nekem pont ezért iszonyatosan tetszett a gond hogy másnak is.
Add fel bocsi de ez az igazság és a legjobb tanácsom!
"Hát nem érdekes? Ha egy férfit sok elutasítás ér, akkor a környezetét kezdi el hibáztatni. Ha egy nőt ér sok csalodás, ő saját magát okolja."
De, teljesen igazad van. A nők sokkal bölcsebben állnak hozzá a társkeresési sikertelenséghez, mint a férfiak. Ez tény. Mondom ezt férfiként.
Én is számos alkalommal leírtam már ezt itt a Gyakorin, hogy ebből a szempontból a férfiaknak bőven lenne mit tanulniuk a nőktől.
Felvázolok 2 élethelyzetet, amiben az átlag nő és az átlag férfi gondolkodása pont szöges ellentéte szokott lenni egymásénak:
1. Az illető nincs megelégedve az életével (anyagi, szociális vagy más értelemben), esetleg valamilyen mentális betegsége van (depresszió, szociális fóbia, stb.).
Férfi: Kell egy barátnő, akkor sokkal jobb lesz az életem.
Nő: Először rendet rakok az életemben, utána keresek magam mellé párt.
2. Ronda vagyok, ezért nem találok párt.
Férfi: a feminizmus miatt van minden, régen minden jobb vót! A nőknek az egekben vannak az elvárásaik, csak a jóképű, de bunkó fazonoknak adnak esélyt, az értékes, értelmes, de rosszabb külsejű srácoknak nem.
Nő: Bár nagyon bánt, hogy nem kellek a férfiaknak, próbálom ezt feldolgozni, és méltósággal, emelt fővel viselni. Próbálom magamból a legtöbbet kihozni, hogy változzon a helyzetem.
Én egyébként azon a (sokak számára provokatívnak ható) véleményen vagyok, hogy mivel a nők élete alapjaiban változott meg az egyenjogúság kivívása óta, illetve szemmel is jól láthatóan fejlődtek és fejlődnek mind a mai napig (elég megnézni pl. a felsőoktatási nemi arányokat, eredményeket, munkaerőpiaci helyzetet), a férfiak jelentős része ezt a tempót nem tudja tartani. Kérdés, lehet-e tartani, de ezt majd a jövő eldönti helyettem. Ez az egyik probléma. A másik probléma pedig a férfiak brutális kiéhezettsége a nőkre. Még szép, hogy így jóval kisebb értéke van egy átlag férfinek a társkeresési piacon, mint egy átlag nőnek. Sajnos iszonyatosan sok férfinek csak egyetlen dolog jár a fejében: NŐ. Nem az a baj, hogy fontos a nő, hanem hogy a legfontosabb, már-már "élet értelme" kategória. És ez bizony lelki szegénységi bizonyítvány. Légyszi azzal meg ne gyertek, hogy a férfinak muszáj szexelnie, mert a szex egyenértékű az evéssel... hagyjuk a hülyeséget.
Szóval amíg ez így lesz, addig a társkeresési helyzet egy tapodtat sem fog változni a férfiak javára, ne is reménykedjen senki. Amíg tele lesz az Instagram meg a közösségi média nyálcsorgató pasik ezreivel. Szerintem vagyunk már annyira civilizált emberek a 21. században, hogy ebből a "nőket hajkurászó" mentalitásból egy kicsit visszább vegyünk, kedves férfiak. Tisztelet a kivételnek persze.
42.
Szinte mindennel egyetértek amit írtál, egy dologhoz szeretnék valamit hozzáfűzni.
"Nem nézek ki túl jól/ronda vagyok/, ezért nem találok társat. Tenni kéne valamit.
Na nézzük akkor.
Célozzuk meg az 50 körüli korosztályt, mert igazából ott jönnek a bajok.
Fiatalon mindenki szép, azzal nincs gond.
Mit tud tenni egy 50 körüli férfi ???
Ha elvan hízva, akkor lead 20-30 kilót. / Megjegyzem azért, hogy ez nem könnyű ebben a korban./
Ízlésesen, jól öltözik, tehát nem a Kínai piacról./ Megjegyzem, hogy ehhez kellő anyagi háttér kell./
Ezen kivül mit tud tenni???
Szinte semmit. Ha festi a haját akkor az látszik, kinevetik.
Ha parókát tesz, az még rosszabb, kinevetik.
Maximum vesz egy drága arckrémet, hogy kicsit szebb legyen az arca.
A férfi ennyit tud tenni, de ez a maximum.
Na nézzük. Mit tud tenni a nő.
Elmegy a fodrászhoz, csináltat, egy nagyon jó, arcformájához illő frizurát.
Elmegy a szépség szalonba, csináltat egy jó arcbőr kezelést, egy jó tisztítást.
Szemöldökét megigazítja.
Elmegy egy körmöshöz, szépen megcsináltatja a körmeit, hozzá illő kifestéssel.
Felvesz egy szép nyakláncot, fülbevalót, gyűrűt. Csak ami természezesen szép és illik hozzá, tehát semmi giccs.
Ha egy nő ezeken túl van, máris kirobbanó eséllyel indúlhat a társkeresés ösvényén.
10-15 évet fiatalodott úgy, hogy csak természetes síkon maradt.
Megjegyzem, hogy a túl giccses, túlsminkelt dolgok nekem sem tetszenek. Csak ami természetes.
Tehát. Egy nő nagyon sok apróságot eltud követni, és máris több az esély.
Míg egy férfi szinte sajnos semmit. A férfi úgy van ahogyan van, és vagy megtetszel valakinek, vagy nem.
Ja. A ruhákról még nem is igazán beszéltem. A nő rengeteg lehetőségből tud választani.
Egy szép fölső, egy jó nadràg, csinos ruha, egy magas sarkú cipővel, rengeteget tud dobni pozitív irányba.
Úgyhogy igazából csak ennyit akartam mondani.
A nő tud változtatni igen sokat, a férfi nagyon keveset.
Az, hogy a férfiak nagyon kivannak éhezve a nőkre és a szeretetre, ez megint egy hosszú, és más téma, ebbe most ne menjünk bele.
Sajnos ez azért van, mert a nők egyre kevésbé foglalkoznak a férfiakkal. Elvannak mint a meggybefőtt.
Ha foglalkoznának velünk, akkor nem lenne szükség örömlányokra, rosszlányok.hu- ra, meg ilyenekre.
Lenne még miről beszélni, de úgy már túl hosszú lenne a történet.
56F.
44.
Tartsd tiszteletben a kérdező döntését.
Na meg egyébként is.
Az ismerkedés az nem parancsszóra megy. Az vagy jön magától csak úgy spontán, vagy nem.
Olyan nincs, hogy egy lány örökre egyedül marad. Nálad sokkal rosszabb arányokkal rendelkező lányok is akár 1-2 havonta váltogatnak esetenként akár jobbnál jobb pasikat.
Tapasztalatból beszélek...
22F
"Nem ismerkedem többet, mert elég volt."
Na ez az. Pontosan ez az, ami a legjobb történhet veled.
Amikor már teljesen föladja az ember, amikor már nem törekszik, nem görcsöl, akkor jön majd valami lehetőség.
Éld az életed ugyanúgy mint eddig, csinálj mindent úgy mint eddig, bízd magad a természetes történésekre.
Szia!
Egyik legjobb barátnőm 170 cm és 90 kiló, egyik szemére kancsi, de folyton próbálkoznak nála a férfiak, jelenleg is van párja. Személyisége viszont nagyon egyedi, magabiztos minden helyzetben, kezdeményező és nagyon szociális. Sosem alázkodik meg, erős határai vannak amihez tartja magát és ha a pasi nem ér fel az elvárásaihoz nem beszél vele többet. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy vannak olyan esetek, amikor tényleg nem a külső számít, és ha te is rendbe tennéd magad belül akkor simán lenne esélyed. Ha görcsösen próbálsz meg kapcsolódni valakivel azt mindig megérzik, mint ahogy azt is hogy nem vagy boldog és nincs teljes életed egyedül…ez pedig senki számára nem vonzó.
Ez csak egy példa volt, hogy lehet így is, ha mindenképp szeretnél kapcsolatot … Viszont én a helyedben megpróbálnám más oldalrol megközelíteni ezt és belegondolni hogy miért is kell feltétlenül férfi az életedbe?
Már csak ezen az oldalon is mennyi kudarc, probléma és megcsalás van jelen minden 2. Kapcsolatban… a mai világában még ha szép is valaki, nagyon ritka hogy hosszú távon működőképes legyen a párkapcsolat. Állandóan váltani, ismerkedni majd csalódni abban akit megszeretsz nagyobb lelki teher mint egyedül lenni ilyen problémáktól mentesen. Az összes barátnőm panaszkodik, hogy mennyire sok problémájuk van a párjukkal, tele van az egész hazugsággal, képmutatással, szinte az összesen azt mondták, hogy lehet az egyedüllétet fogjàk választani és vesznek egy kutyát pasi helyett. Én jelenleg 9év kapcsolat után tartok ott, hogy nem tudom mi legyen és hogyan folytassam tovább. Teljesen lenyomta az önbizalmam az évek alatt, nem vagyok csúnya és mègis azt làtom, hogy csorgatja a nyàlàt a ribncokra, ha nem is mondják ki de még kapcsolatban is megdgnának minden jobb nőt, legyél te akármilyen szép és akármilyen tökéletes. Ez pedig egy rendes nőt nem érint túl jól. Szóval most ott tartok, hogy lehúzhatok 9 évet a fiatalságomból a klotyón, ami helyett már sokkal előrébb lehetnék az életben ha magamra koncentrálok és a karrieremre pl, de bár nem mennék tönkre lelkileg és nem kelnék minden nap gyomorgörccsel.
Én a helyedben ezekkel a gondolatokkal próbálnám meg elfogadni az egyedüllétet, sőt a végén lehet te jársz a legjobban. Sokan direkt döntenek emellett és nem bánják meg. Próbáld a legjobbat kihozni az életedből, tálald meg azt ami örömet okoz, legyen hobbid, tanulj, keress olyan munkát amit szivesen végzel, fedezd fel a világot. Nekem a B tervem ha egyedül leszek, hogy kimegyek külföldre egy családhoz mint bébiszitter vagy házvezetőnő, közben megismerek más országokat is. Az életben csak magunkra számíthatunk és semmi sem biztos, mèg egy kapcsolat sem, ezért meg kell tanulnunk egyedül is boldognak lenni és teljes életet élni.
Remélem ez segített kicsit perspektívát váltani.
27n
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!