Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem csinálom jól, amit csinálok?
Nincs barátnőm, de nem is megy könnyen a keresés. Valószínűleg nem is vagyok a legjobb pasi a környéken, úgyhogy el is fogadom a helyzetet. Ha nagy ritkán egy lánnyal úgy alakul, hogy megismerkedem futólag, (általában csak úgy szokott történni) és úgy vélem, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor írok neki Facebookon. Ott viszont az esetek 90%-ban egy beszélgetésnél tovább soha nem jutunk. Ez azért van, mert nem látom azt, hogy lelkesen írna, érdeklődne és aktív beszélgető partner volna. Volt már olyan akivel elsőre is hosszú szövegekben kommunikáltunk, azokból lett is valami, mert éreztem az összhangot. Akivel ez nincs meg, azt többé nem keresem. Többen is mondták már viszont, hogy ez hiba és néhány alkalommal meg kellene próbáljam "erőltetni" a dolgot, mert nem mindenki egyforma.
Szerintetek?
Nem kell erőltetni. Ha valakit érdekelsz, akkor ő is fog keresni, és érdeklődik.
Annyit még hozzátennék, hogy chatben sokat számít a két fél aktuális élethelyzete is: elfoglalt-e ő épp, és azért válaszol esetleg ritkán..vagy te milyen témákat hozol fel, ahhoz tud-e kapcsolódni, vagy unalmasnak tartja-e. Nyilván akit felvillanyoz a stílusod, az fog lelkesebben reagálni.
Igen, így gondolom én is!
Remélhetőleg majd lesz olyan akivel minden klappolni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!