Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csinálok rosszul vagy mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálok rosszul vagy mi a baj velem?

Figyelt kérdés

Egy kicsit hosszú lesz, de így talán könnyebb. Köszönöm ha elolvasod!

Tisztában vagyok vele, hogy nem idegenektől fogom megkapni a teljes választ, akik nem is ismernek egy kicsit sem, de a barátaim szerint nem bennem van a hiba. Szerintük mindig csak hülyéket és trógereket választok. Persze hogy ezt mondják, hisz a barátaim.

Kezdjük a külsővel. A legtöbb ember szerint szép vagyok, átlagon felüli. Munkatársaim azt mondják, benne vagyok a top ötben, pedig nem kis cégnél vagyok és a legjava fiatal. Az utcán, boltban megbámulnak, olykor leszólítanak. Nincs olyan buli, hogy ne jönnének oda hozzám és ne próbálkoznának. Szóval nem hiszem, hogy a külsővel probléma lenne. Tény, vannak nálam szebbek is, de mindig mindenkinél van szebb.

Ha valakivel kapcsolatban vagyok, akkor nagyon odaadó vagyok. Szeretem megajándékozni apróságokkal, szívesen lemegyek a boltba reggelit venni hogy meglepjem, szívesen viszem helyekre, amikre nem számít de örömöt szerzek vele. Kirándulásokat, utazásokat szervezek. Szeretek vele lenni, de ettől függetlenül nem áldozom fel és építem köré az életem. Vannak barátaim, hobbim, szeretek kimozdulni, akár még egyedül is ha épp nincs senki, aki ráérne. Tény, unatkozni nem szeretek, ezért mindig megyek, programot szervezek.

Pénzügy: Sajnos eléggé meghatározó része az életünknek a pénz, ezért felsorolom. Szerencsére stabil ebből a szempontból az életem, nincsenek nagyobb anyagi problémáim. Nem kell eltartani vagy folyamatosan meghívni. Az első néhány randi után szerintem mehet felesben vagy felváltva. Van saját autóm, így vinni nem kell és laknom is van hol.

Az eddigi kapcsolataimban kezdetekben mindig azt mondták a férfiak, hogy ilyen nővel nem találkoztak még. Nem érzik azt, hogy meg kellene játszaniuk magukat vagy hogy visszahúznám őket. Mehetnek nyugodtan ők is a barátaikkal, mehet bulizni, lehetnek lány barátaik, nem zavar. Hónapokig nagyon jól elvagyunk, tényleg látni és érezni rajtuk hogy odáig vannak értem. Aztán nem tudom mi történik. Amint elkezdene mélyülni és komolyodni a kapcsolat, akkor egyből elbizonytalanodnak, mégsem tudják mit akarnak, még sincsenek túl a volt barátnőjükön, régi sérelmeken, magukra kell találni, egyedül akarnak lenni, idő kell nekik. Ilyenkor azt érzem, hogy csak kihasználtak, mert ameddig kellett nekik az izgalmas élet, buli, szeretet, addig jó voltam. Sokszor megkapom, hogy én jobbat érdemlek, nem akar tönkretenni, megbántani, ilyen jó emberrel még nem találkozott, élete legjobb időszaka volt velem, stb, amiket én inkább csak lerázós szövegnek érzek. Ha minden olyan jó, akkor miért menekül el? Mindenki a legjobbat szeretné magának. Leginkább férfiak válasza érdekelne, hogy mégis ilyenkor mi zajlik le bennük?

Ismerkedős privát üzenetet nem kérek! A témával kapcsolatban lehet azt is.

aug. 3. 12:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%

Elmondom mit csinálsz rosszul: többet teszel bele a kapcsolatba, mint amennyit kellene.

Ha egy férfinek igazán kell egy nő, akkor szívesen és magától elkényezteti a nőt, ettől érzi magát férfinek.

Te magadra vállalod ezeket a férfi dolgokat egy kapcsolatban viszonzás nélkül, ettől a férfiak menekülnek.

Tudod, a petesejt sem dolgozik azért, hogy odaússzon a hímivarsejthez, hanem pont fordítva van.

A kaocsolat akkor lesz tartós, ha a férfi invesztál bele többet.Ők mint egy befektetésként tekintenek a kapcsolatra, a befektetéseiket pedig nem akarják veszni hagyni.

aug. 3. 12:06
 2/17 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
aug. 3. 12:09
 3/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem olvastam el a kérdést, de a kérdés hosszából biztos egy nő vagy, aki általában szemeteket fog ki, minden bizonnyal az egod az egekben lehet, és ennek megfelelően csakis kizárólag jópasikra nedvesedik a puncid, de a jópasik nem az érzelmi intelligenciájukról híresek. Egy jópasit mindig ostromol másik száz nő, tehát tiszteletet, hűséget meg minden ilyen felesleges sallangot ne várj el tőlük.

Érdemes lenne az egodat lejjebb vinni és érdemes lenne a nem 10/8,9,10-es pasikat hajkurászni, akkor talán találnál olyan pasit aki nem egy adonisz, (sajnos valamit valamiért alapon működő ez) de érzelmileg tudna olyat adni, amit eddig nem kaptál meg azoktól a szexi, izmos magas, jóképű pasiktól.

És nekem te ne gyere azzal, hogy a "csúnya" pasi is patkány, mert nem vagyunk azok, a felszín alatt sok szép dolog található.

Így első blikkre valami ilyesmi nyomorod lehet...majd ha lesz kedvem elolvasom a kérdést, aztán javítom a válaszom. F

aug. 3. 12:11
 4/17 anonim ***** válasza:
41%
Túl szép, hogy igaz legyen. - Ez jutott eszembe az írásod alapján. Hagyd, hogy kényeztessenek, hagyd, hogy úgy érezzék, szükséged van rájuk, különben túl kevésnek érzik magukat, elbizonytalanodnak és elmenekülnek.
aug. 3. 12:16
 5/17 anonim ***** válasza:
66%
#4 Meg alapból a férfiak többsége nem képes becsülni olyat, amiért nem kellett megdolgozni.Ez az alapvető természetük.
aug. 3. 12:17
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
Hányszor láttam én is ezt. Kell a jó? Nem! Jaj, továbblépek! Kell a rossz? Ide vele! Aztán a házasság romokban, válás, stb.
aug. 3. 12:24
 7/17 anonim ***** válasza:

"Szerintük mindig csak hülyéket és trógereket választok."

Versus

"Hónapokig nagyon jól elvagyunk, tényleg látni és érezni rajtuk hogy odáig vannak értem. Aztán nem tudom mi történik. Amint elkezdene mélyülni és komolyodni a kapcsolat, akkor egyből elbizonytalanodnak, mégsem tudják mit akarnak, még sincsenek túl a volt barátnőjükön, régi sérelmeken, magukra kell találni, egyedül akarnak lenni, idő kell nekik."

Emiatt miért lennének hülyék, trógerek?

Annyi bújik meg mögötte, hogy amikor elmúlik a kezdetleges láng akkor rád unnak és kész! Tele vannak ugyanúgy sérelmekkel, bizonytalansággal mint bárki más, de elveszi az eszüket a rózsaszín köd.

"Ilyenkor azt érzem, hogy csak kihasználtak, mert ameddig kellett nekik az izgalmas élet, buli, szeretet, addig jó voltam."

VERSUS

"Ha valakivel kapcsolatban vagyok, akkor nagyon odaadó vagyok. Szeretem megajándékozni apróságokkal, szívesen lemegyek a boltba reggelit venni hogy meglepjem, szívesen viszem helyekre, amikre nem számít de örömöt szerzek vele. Kirándulásokat, utazásokat szervezek."

Te ÖNSZÁNTADBÓL vagy odaadó, teszed ki a tested, szíved, lelked az ezüst tálcán. Egyik sem erőltette rád, hogy légy olyan amilyen vagy.

Az a baj én szerintem, hogy nem veszed észre te SEM mint ők a rózsaszín szemüvegben, hogy nem vagytok egymáshoz valóak.

Tehát te UGYANOLYAN bűnös vagy mint ők. Vagy egyikőtök sem az. Ez az élet, nem lehet görcsösen szerelmet, kapcsolatot akarni hosszútávon.

aug. 3. 12:35
 8/17 anonim ***** válasza:
70%
Megunnak téged természetesen mert megfelelési kényszeres vagy. Mindenáron meg akarod őket tartani, mindent elkövetsz értük. Te hordod a nadrágot és ők a szoknyát mert te rendezed úgy az egészet. Kevés férfinak felel meg olyan nő, aki átveszi az irányítást azért, hogy megtartsa maga mellett mint trófea. Persze a kisfiúknak jó leszel te, de férfiaknak egyáltalán nem csak bizonyos ideig. Amikor rájönnek, hogy te azért iparkodsz, hogy veled maradjanak házasság, baba céljából akkor tüstént elmenekülnek. Nem f*szkalapok inkább te vagy az erőszakos velük szemben!
aug. 3. 12:44
 9/17 anonim ***** válasza:
89%

Nos egyetértek az elsővel és utolsóval. Túlságosan is azért harcolsz, hogy végre pasit fogj magadnak aki nem offol ki pár hónap után és mivel az a cél lebeg előtted így elrepül előled a pasik sokasága mint a pillangó amit kergetsz a réten!

Annyira meg vagy veszve egy jó gyümölcsöző, éveket tartó párkapcsolatért, hogy rendesen lemész kutyába. Nem írtad, hogy ők meglepnek-e téged programokkal, vagy ajándékokkal, de ha nem és te annak ellenére elhalmozod őket olyasmikkel, pluszban jó sok szexszel (ami inkább róluk szól mint kölcsönös lenne!), bólogatsz mint a kiskutya akkor egyáltalán nem meglepő, hogy kidobnak téged.

Némelyikük biztosan csak kihasznált viszont biztos, hogy akadt köztük olyan aki komolyan gondolta, de elrontottad azzal, hogy nem egyenrangú partnerként viselkedtél velük mert mint említettem le mentél kutyusba szívesen.

Szerintem nem ártana neked önbecsülést összekaparni és nem erőltetni amit nem lehet. Ha érzik, hogy milyen bizonytalan vagy hiszen versenyzel és csak eszközként nézel rájuk a cél elérése érdekében ők ugyanúgy bizonytalanok lesznek miattad.

Az ex barátnők is olyan duma, hogy lehet lekoptatós szöveg persze, de kérdezem én hogy-hogy nem vetted észre, hogy nincsenek tiszta gőzerővel benne a kapcsolatban? Hát úgy, hogy nem figyelsz oda ugyanis a cél elérése mint rögeszme foglalja el azt a helyet a fejedben.

Változtass mert nem fog összejönni soha amit annyira akarsz...

aug. 3. 12:58
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

Túl sok értelme nincs ezen az oldalon kérdést kiírni. Ennyi sértegető, és megalapozatlan választ ami itt van.. A kérdésből egy csomó minden nem derül ki, de a válaszok meg komplett diagnózisok tele alázásokkal.

Pszichológusok jöhetnének tanulni ide, hogy minimál információkból hogyan kell komplett képet alkotni. 🤣

aug. 3. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!