Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csinálok rosszul vagy mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálok rosszul vagy mi a baj velem?

Figyelt kérdés

Egy kicsit hosszú lesz, de így talán könnyebb. Köszönöm ha elolvasod!

Tisztában vagyok vele, hogy nem idegenektől fogom megkapni a teljes választ, akik nem is ismernek egy kicsit sem, de a barátaim szerint nem bennem van a hiba. Szerintük mindig csak hülyéket és trógereket választok. Persze hogy ezt mondják, hisz a barátaim.

Kezdjük a külsővel. A legtöbb ember szerint szép vagyok, átlagon felüli. Munkatársaim azt mondják, benne vagyok a top ötben, pedig nem kis cégnél vagyok és a legjava fiatal. Az utcán, boltban megbámulnak, olykor leszólítanak. Nincs olyan buli, hogy ne jönnének oda hozzám és ne próbálkoznának. Szóval nem hiszem, hogy a külsővel probléma lenne. Tény, vannak nálam szebbek is, de mindig mindenkinél van szebb.

Ha valakivel kapcsolatban vagyok, akkor nagyon odaadó vagyok. Szeretem megajándékozni apróságokkal, szívesen lemegyek a boltba reggelit venni hogy meglepjem, szívesen viszem helyekre, amikre nem számít de örömöt szerzek vele. Kirándulásokat, utazásokat szervezek. Szeretek vele lenni, de ettől függetlenül nem áldozom fel és építem köré az életem. Vannak barátaim, hobbim, szeretek kimozdulni, akár még egyedül is ha épp nincs senki, aki ráérne. Tény, unatkozni nem szeretek, ezért mindig megyek, programot szervezek.

Pénzügy: Sajnos eléggé meghatározó része az életünknek a pénz, ezért felsorolom. Szerencsére stabil ebből a szempontból az életem, nincsenek nagyobb anyagi problémáim. Nem kell eltartani vagy folyamatosan meghívni. Az első néhány randi után szerintem mehet felesben vagy felváltva. Van saját autóm, így vinni nem kell és laknom is van hol.

Az eddigi kapcsolataimban kezdetekben mindig azt mondták a férfiak, hogy ilyen nővel nem találkoztak még. Nem érzik azt, hogy meg kellene játszaniuk magukat vagy hogy visszahúznám őket. Mehetnek nyugodtan ők is a barátaikkal, mehet bulizni, lehetnek lány barátaik, nem zavar. Hónapokig nagyon jól elvagyunk, tényleg látni és érezni rajtuk hogy odáig vannak értem. Aztán nem tudom mi történik. Amint elkezdene mélyülni és komolyodni a kapcsolat, akkor egyből elbizonytalanodnak, mégsem tudják mit akarnak, még sincsenek túl a volt barátnőjükön, régi sérelmeken, magukra kell találni, egyedül akarnak lenni, idő kell nekik. Ilyenkor azt érzem, hogy csak kihasználtak, mert ameddig kellett nekik az izgalmas élet, buli, szeretet, addig jó voltam. Sokszor megkapom, hogy én jobbat érdemlek, nem akar tönkretenni, megbántani, ilyen jó emberrel még nem találkozott, élete legjobb időszaka volt velem, stb, amiket én inkább csak lerázós szövegnek érzek. Ha minden olyan jó, akkor miért menekül el? Mindenki a legjobbat szeretné magának. Leginkább férfiak válasza érdekelne, hogy mégis ilyenkor mi zajlik le bennük?

Ismerkedős privát üzenetet nem kérek! A témával kapcsolatban lehet azt is.

aug. 3. 12:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
35%

8-as vagyok.

A 9-es jól összefoglalta. Egyébként a barátaid nem a barátaid ha nem látják, vagy nem mondják meg őszintén, hogy eléggé van hiba a készülékben nálad. Rendben van bizonyos kereteken belül, hogy bőkezű vagy, de akkor sem kéne olyan mértékben elfajulni mint ahogyan történik. A megfelelési kényszer önbizalomhiányból fakad ami egyenlő kb. azzal, hogy igazán nem szereted, becsülöd saját magadat. Nem tudsz mást szeretni valójában míg magadat nem fogod! Ez örök szabály! Nagyon sok párkapcsolat, házasság nem működik mert az egyik, mindkettő emberke nem szereti önmagát. Tudom könnyű írni, hogy tedd meg. Nem arra gondolok, hogy akkor beképzelt légy és soha ne érezd magad kevésnek, értéktelennek mert nem így működik. Mindenki önbizalomhiányos, én is az vagyok időnként, de akkor is illene annyi önbizalomnak lennie az embernek, hogy nem akar megfelelni a másiknak ha törik ha szakad. Tudatalatt ezt csinálod, de lehet néha elő tör is olyan érzés benned csak nem veszed figyelembe. Nem jól válogatsz és ki lehet jelenteni, hogy annak az oka az, hogy hasonló, egyforma típusú férfiakat vonzasz mint te vagy. Tehát én is azt javaslom, hogy először rakd magad rendbe és aztán ismerkedj, ne akarj mindenáron kapcsolatban lenni. Kapcsolatfüggőségre utal és biztos vagyok benne hogy ha valamelyik veled maradt volna, de rosszul bánt volna veled te akkor se hagytad volna el. Súlyos problémáid vannak. Nem, nem szerrencse játéka az életed szerelmét kifogni. Nem mindenkinek adatik meg szóval fölösleges hajtani is.

aug. 3. 13:16
 12/17 anonim ***** válasza:
69%

#10:

Miért nincs értelme? Nem, nem játszok pszichológust. Lerí, hogy rendesen mániája pasit fogni minél hosszabb időszakra. Így nem lehet pasit fogni. Nem is kell!

Aki maj' meghal érte az majd magától fog vele akarni lenni! Nem kell szívességeket tennie értük, vinni ide-oda.

Ők fogják őt hamarabb, vagy egymást. Amit a kérdező csinál nem kifizetődő azért nem is jön össze!

aug. 3. 13:24
 13/17 anonim ***** válasza:
41%

12: "Lerí, hogy rendesen mániája pasit fogni minél hosszabb időszakra"

Ez melyik mondatból lett kikövetkeztetve?!

aug. 3. 13:47
 14/17 anonim ***** válasza:
21%
Ez számomra is érthetetlen, mért gondoljátok, pasit akar fogni. Ő csak tesz a kapcsolatért, odafigyel arra, hogy nyújtson is valamit, ahogy mondani szoktátok, ne csak elvárásai legyenek. Meglepi a partnerét, boldognak akarja látni. Megfelelési kényszer? Nem azt mondta, mindenáron alkalmazkodik, hogy megfeleljen, nem is korlátozza a partnerét, szóval én sem értem. Valószínű, hogy elmúlik a kezdeti lángolás és továbblépnek.
aug. 3. 13:54
 15/17 anonim ***** válasza:
45%

#10:

Szerintem levezettem terjedelmesen. Nem tudsz olvasni, vagy a szövegértési problémáid vannak?

De példának okáért ez is gyanús rész:

"Nem érzik azt, hogy meg kellene játszaniuk magukat vagy hogy visszahúznám őket. Mehetnek nyugodtan ők is a barátaikkal, mehet bulizni, lehetnek lány barátaik, nem zavar."

Alap, hogy nem akarod bekorlátozni a másikat! Ha a pasi azzal jön elő, hogy nem érzi mellette, hogy be akarja szabályozni már akkor ki kéne dobni!

Ő nem azt csinálja hanem úgy tűnik, hogy meg akarja magának szerezni szíveségekkel mint a reggeli, utazás, program. De a pasi elhívja? Vagy 50:50 alapon működik ez? Valószínűleg nem.

Na de oké, legyen igazad. Lehet csak annyi az egész, hogy még nem botlott belé az olyan férfi aki tovább mint pár hónap értékelné a jószívűségét.

De hogyha így van akkor jobb emberismerettel, helyzetek

"leolvasásával" kellene rendelkeznie és nem adni-adni hogy hátha valamelyik végre horogra akad.

Ne mondja nekem senki, hogy normális ugyanazokat a köröket futni, mármint, hogy pár hónap múlva kifúj a "nagy szerelem" és nem észrevenni, hogy mégis mik lehetnek annak az okai.

Nemhogy ember, de önismerete se van és azért alakult ki az ördögi kör, olyan pasikra pazarolja az idejét, pénzét, energiáját akik nem érdemlik meg.

Hogy-hogy nem veszi észre, hogy az egyik az exet siratja, a másik megjátssza magát - kihasználja, a harmadik meg nem érzi ugyanazt amit ő? Hát egyértelműen úgy, hogy azzal van elfoglalva, hogy megtartsa maga mellett!

Ha ez nem azzal egyenlő, hogy mánia lett nála a pártalálás akkor nem tudom milyen szó illik hozzá.

Amúgy ahelyett, hogy belém állsz miért nem adsz neki tanácsot? Mondjuk azt, hogy "semmi gond nincs vele a pasik a gonoszak egyes egyedül ő csak szeretve akar lenni és kihasználják őt."

Hm, de akkor ő naiv, ostoba mindenképp szóval hiába akarja bárki, vagy én csakis a pasikat hunyóként feltüntetni mint a barátai nem igaz. A kérdezőben ugyanúgy vannak hiányosságok! Nyomós indokkal tette fel a kérdést, nem állja meg az az opció, vélemény a helyét, hogy a pasik trógerek egyáltalán! Ő rontja el akkor amikor velük marad és kedveskedik, hogy hátha valamelyik vele marad tovább mint pl. félév, kilenc hónap. Nem kell olyan nő aki mindenre képes, azzal van elfoglalva, hogy magához láncolja.

aug. 3. 14:09
 16/17 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem azért bizonytalanodnak el a pasik veled kapcsolatban, mert azt érzik, hogy te nem függsz tőlük. Mármint tök jó, hogy szabad vagy, mint a madár, megtartod a barátaid, vannak külön programok meg minden, de ebből egy pasinak az jöhet le, hogy ha ő holnap lelépne, te minden további nélkül élnéd tovább ugyanúgy az életed, mint előttük. Hogy is mondjam, nincs tétje az ő jelenlétüknek az életedben, és ez bizony el tudja bizonyítani azokat, akiknek párkapcsolat a non plus ultra az életben.

Gondolj bele, nem véletlen, hogy a "tökéletes nő" ideálképe nem egy keményen dolgozó, független karrierista, hanem egy olyan nő, aki szép, kedves és az életét az aktuális pasija köré szervezi. Ha túl független vagy, akkor megszívtad. Önmagában ez egy tök jó tulajdonság és megsüvegelendő eredmény, ha valaki stabil egzisztenciát tud felépíteni magának, de párkapcsolatban ez csak akkor előnyös, ha férfinak születtél.

aug. 3. 14:54
 17/17 anonim ***** válasza:
20%

Hogyan gondolnák már, hogy nem fontosak számukra amikor szívességeket tesz értük? Megmondta némelyik, hogy túlságosan is jó, az exet nem tudta kiheverni általa. Hogyan jön ide az, hogy független? Maximum olyan gondolat erejéig, hogy hozzá vannak szokva olyan nőkhöz akik a tányért vagdossák hozzájuk, hisztiznek amin csak lehet és mivel azt hiányolják így eldobják a kérdezőt.

Nyilvánvaló ha a férfi olyanokkal áll elő, hogy még olyan nővel nem találkozott mint ő, mert nem zavarja, hogy barátai vannak, vagy én időt tölt el nélküle az nem hozzá illik és már akkor le kéne pattintani!

Ha meg nemrég kezdett vele ismerkedni szakítás után szintén!

Nem tud szűrni a pasik közül és pontosan rájuk pazarolja az életét.

#16 akkor most játssza el, hogy ő nem önálló, vagy hogyan gondolod? A képmutatás, játszma nem probléma?

Ne tegye magát olyan pasikkal, figyeljen oda már az elején, hogy mit is mondanak neki, hogyan viselkednek vele.

De inkább az férne rá mindenekelőtt ha önreflexiót tartana majd önfejlesztést.

aug. 3. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!