Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul, hogy minden randimon megkapom rá pár napra rá, hogy nem érezték a kémiát és ne találkozzunk többször?
Tinderen ismerkedek, idén voltam 4 lánnyal is randizni, és mindegyiküktől megkaptam rá pár napra, hogy nem érezték a kémiát, és nem akarnak velem tovább ismerkedni.
Volt aki a második randiba is belement, és aznap mondta le, hogy még sem érzi a kémiát.
Mit csinálok rosszul? Mi a baj velem?
A 3-asnak igaza lehet. Bennem legtöbbször olyankor fogalmazódik meg, hogy nincs kémia, amikor a srác a randi teljes ideje alatt úgy viselkedik, mint egy random ismerősével.
Nem szabad pofátlanul nyomulni, de azért érdemes az elejétől éreztetni, hogy tetszik neked a partnered. (Amennyiben tényleg így van.)
Kérdező a kémia alatt a nők a pénzt értik. Nem érezték, látták a pénzt. Sajnos ilyen világot élünk.
Engem is ezzel a dumával koptatnak le folyton. "Kémia"....
5
Oh, igen. A jelenlegi barátomban is a pénze kápráztatott el, amikor az első randin megittunk egy-egy kólát a Margit-szigeten. Pont arra gondoltam, hogy micsoda luxus, micsoda pazar gazdagságban lesz majd részem. 😂
6-os nyilván láttad rajta hogy ki fia borja....
40F incel
8
Ti tényleg mindent kitaláltok, csak elismerni ne kelljen, hogy a seletes mivoltotok miatt vagytok egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!