Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul, hogy minden randimon megkapom rá pár napra rá, hogy nem érezték a kémiát és ne találkozzunk többször?
Tinderen ismerkedek, idén voltam 4 lánnyal is randizni, és mindegyiküktől megkaptam rá pár napra, hogy nem érezték a kémiát, és nem akarnak velem tovább ismerkedni.
Volt aki a második randiba is belement, és aznap mondta le, hogy még sem érzi a kémiát.
Mit csinálok rosszul? Mi a baj velem?
"amikor az első randin megittunk egy-egy kólát a Margit-szigeten"
Ez tényleg nem semmi!
Engem meg fagyizni hívott meg egy férfi Tihanyban. Két gombócot ettem, de akár kérhettem volna hármat is!!!
13
Két gombócot is? Az aranyásó mindenedet. :D
#ezek_a_mai_nők
"Tinderen ismerkedek"
Ezt.
Keveseknek működik így, ilyen direkt, erőltetett módon... Nagyon sokszor ez lesz belőle, hogy amúgy minden oké a másikkal, csak 0 kémia. Én fel is adtam kb. 1,5 év után, ki lehet égni ettől, hogy mindig ez van.
Csak persze ha ez az egyetlen ismerkedési lehetősége az embernek, akkor elég kellemetlen. Nekem sem volt azóta sem 1 randim, sem 1 ismerkedős beszélgetésem, semmilyen kontaktba nem kerülök ellenkező neműekkel köszönést leszámítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!