Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csinálok rosszul, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálok rosszul, hogy minden randimon megkapom rá pár napra rá, hogy nem érezték a kémiát és ne találkozzunk többször?

Figyelt kérdés

Tinderen ismerkedek, idén voltam 4 lánnyal is randizni, és mindegyiküktől megkaptam rá pár napra, hogy nem érezték a kémiát, és nem akarnak velem tovább ismerkedni.

Volt aki a második randiba is belement, és aznap mondta le, hogy még sem érzi a kémiát.

Mit csinálok rosszul? Mi a baj velem?

júl. 15. 09:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem az lehet a baj, hogy a képeiden sokkal jobban nézel ki, mint élőben. Nem azt kapják, amit várnak, ezért offolnak ki sorra. Talán tegyél ki realisztikusabb képeket, ne használj filtert, legyen kint egész alakos képed is és tényleg olyan, ami a valóságot tükrözi. Lehet akkor kevesebben fognak elmenni veled randira, de azoknak akkor valószínűleg tényleg tetszeni fogsz.
júl. 15. 11:16
 12/24 A kérdező kommentje:
Nincs filter a képeimen, és még nem is beállítottak, van köztük egész alakos is, ráadásul 5-ből 3 randi előtt pl beszéltünk videóchat-en is (nem én kezdeményeztem)
júl. 15. 11:18
 13/24 anonim ***** válasza:
71%

"amikor az első randin megittunk egy-egy kólát a Margit-szigeten"

Ez tényleg nem semmi!

Engem meg fagyizni hívott meg egy férfi Tihanyban. Két gombócot ettem, de akár kérhettem volna hármat is!!!

júl. 15. 11:19
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
KÉrdező, hány éves vagy????
júl. 15. 11:21
 15/24 anonim ***** válasza:
81%

13

Két gombócot is? Az aranyásó mindenedet. :D

#ezek_a_mai_nők

júl. 15. 11:34
 16/24 anonim ***** válasza:
84%
A kólát 40fincel is megbl tudná venni, innentől ő hiteltelen.
júl. 15. 11:47
 17/24 anonim ***** válasza:
92%
Aranyom, 4 randitól ne várj csodát. Én vagy 10-15 randin túl voltam, mire mind a kettőnk részéről oké volt. Elötte max egyoldalú vonzalom volt vagy az se. Ez ilyen. Ne add fel!
júl. 15. 13:14
 18/24 anonim ***** válasza:
91%
6os és 13as, ti kóláztatok és fagyiztatok? Szégyeljétek magatokat! Mi csak sétáltunk a jelenlegi férjemmel. 😁
júl. 15. 13:19
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

"Tinderen ismerkedek"

Ezt.

Keveseknek működik így, ilyen direkt, erőltetett módon... Nagyon sokszor ez lesz belőle, hogy amúgy minden oké a másikkal, csak 0 kémia. Én fel is adtam kb. 1,5 év után, ki lehet égni ettől, hogy mindig ez van.

Csak persze ha ez az egyetlen ismerkedési lehetősége az embernek, akkor elég kellemetlen. Nekem sem volt azóta sem 1 randim, sem 1 ismerkedős beszélgetésem, semmilyen kontaktba nem kerülök ellenkező neműekkel köszönést leszámítva.

júl. 15. 13:22
 20/24 anonim ***** válasza:
42%
Te mind a 4 lánnyal úgy érezted, hogy "lehet ő az igazi"?
júl. 15. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!