Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találkozzunk többször a férfival?
Sziasztok! 21 éves nő vagyok. Tegnap este együtt buliztunk egy 38 éves férfival. Neki van felesége és két gyereke, de a nőn már neglátszik az idő és nem is szeretne annyit szexelni.
Lefeküdtem a pasival, hát valami álom volt! A telefonszáma megvan, és szeretnénk többször találkozni. Én egyetemista vagyok, ő este kilencig az irodában dolgozik. A nő ests otthon van a kisgyerekekkel.
Hogy tudnánk megoldani a találkákat a feleség tudta nélkül? Szeretnénk gyakran találkozni és szexelni is persze.
Akkor gondolom te nem hiszel a karmában. :D
Egyébként meg annyi, hogy ő munkából nem tud lemenni. Neked viszont nem minden órád jelenlétis, vagy legfeljebb felír valaki. (Majd leszopod érte.)
Ezt elolvasni is gyomorforgató volt.
Csak nehogy egyszer te legyél majd a feleség a sztoriban. ;)
"Egy fiatal lany igenis kefeljen akivel akar, szorakozzon, hasznalja ki a pasikat, torjon elore. Mai eszemmel igy csinalnam."
Dehogy van neked eszed, ha lenne, akkor nem azt a szánalmas következtetést vontad volna le a szar házasságodból, hogy minden nőnek ki kéne használnia a férfiakat. Nekem is voltak nőként szar kapcsolataim, de sosem csak a másik felet hibáztattam, hanem minden egyes kapcsolatom végén leültem és végig gondoltam, hogy mik voltak azok a dolgok, amiket én csesztem el és a következő kapcsolataimban törekedtem arra, hogy ezeket kiküszöböljem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!