Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálom ezt magammal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálom ezt magammal?

Figyelt kérdés
Pár éve ismerem egy távoli kollégámat. Az elején észrevettem hogy bejövök neki akkor viszont nem szimpatizáltam vele. Kb 3* találkoztam melóba vele. Tavaly azt vettem észre hogy valamiért hirtelen elkezdett bejönni. Állandóan néztem pl történetét facen sokat álmodoztam róla hogy mi majd együtt leszünk de lépni nem mertem soha. Egészen idén márciusig amikor bejelöltem facen de nem volt semmi reakció, majd kb 3 hete írtam neki hogy szeretnék többet erre ő írt hogy van bnője egy ideje.
2024. júl. 14. 19:57
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
nő vagyok és nem vagyok fiatal
2024. júl. 14. 19:57
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Eltelt x idő, nem te rád várt élete végéig.
2024. júl. 14. 20:00
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert magányos vagy és szeretnéd, hogy valaki oda legyen érted. Te nem iránta vágyakozol hanem az érzés után amit tudna neked adni ha akarna. Csak azután figyeltél fel rá, hogy tetszettél neki. Aztán magadat bolondítottad, hogy még lested is a fbon. Engedd el.
2024. júl. 14. 20:02
 4/15 anonim ***** válasza:
68%
Pár év alatt rengeteg minden történik. Amíg te habozol és álmodozol róla, más kb családot alapít. Elég gyors világban élünk ma már, muszáj gyorsan lépni ha valamit érzel..
2024. júl. 14. 20:07
 5/15 anonim ***** válasza:
61%
Elment a hajo. Megis mit vartal?
2024. júl. 14. 20:08
 6/15 A kérdező kommentje:
ez ilyen vágyakozás szerűség sztem
2024. júl. 14. 20:09
 7/15 A kérdező kommentje:
évekig nem volt bnője
 8/15 A kérdező kommentje:
de lehet azért nem is mertem lépni mert nem is akartam őt csak vágyakoztam
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Pont azt írtam, hogy vágyakozol az érzés után, de nem utána konkrétan.
2024. júl. 14. 20:10
 10/15 anonim ***** válasza:
71%
Lehet, hogy meg fogsz lepődni azon, amit most mondok, de az emberek nem gondolatolvasók.
2024. júl. 14. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!