Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért is csinálom ezt magammal?
Figyelt kérdés
Sosem volt senkim mert nem kezdeményeztem és minden jelzést elutasítottam. Ennek megvolt és megvan az oka, tudom fura de én így terveztem. Még két évet kell kibírnom.
Erre mostanában kezdem megfigyelni magamon, hogy lúzerként könyvelem el magam női társaságokban. Kb egy 8-10/10 - es férfi lehetek, nyilván attól függően, hogy ki mennyire nézi a belsőmet.
Szóval nem parázhatnék még a külsőm miatt sem.
Miért érzem esélytelennek magam mikor a Napnál is világosabb, hogy magam vagyok a szinliségem oka?
2018. szept. 2. 11:47
1/7 A kérdező kommentje:
Neked az miért fáj?
Nyilván jobb úgy kifejezni, hogy "az erősen átlag feletti külsőmet a belsőm még csak fokozza, így bőven van esélyem"
2018. szept. 2. 11:52
2/7 anonim válasza:
Mindenki a saját sorsának kovácsa. Nem érdekel senkit a siránkozásod, ha semmit sem tettél ellene.
3/7 anonim válasza:
Ez miért nem magadtól kérdezed?
4/7 anonim válasza:
Talán mert gyerekkorodban csúfoltak, bántottak, elvették az önbizalmadat - az ilyesmi sok kötődési problémát hozhat létre. Pszichológussal kellene konzultálnod erről.
5/7 anonim válasza:
#4 fejezd már be a hulyesgeidet,nem csúfoltak,csak utáltak
6/7 anonim válasza:
#4 Ne leverd a szezont,a fazonnal ,attól ha valakit utálnak,nem azt jelenti hogy csúfolják is.
7/7 anonim válasza:
#5-6, mi bajod? Én a Kérdezőnek írtam, nem neked. #4 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!