Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért csinálom ezt magammal?

Miért csinálom ezt magammal?

Figyelt kérdés

Először vagdosás. Azt abbahagytam. Most ütöm magam. (Az arcomat, ököllel, pillanatnyilag 3 kék folt van az arcomon, persze eltakarom korrektorral)

Nem tudom miért. Általában nincs semmi bajom, aztán hirtelen rámjön egy ilyen dühroham, és nem bírom ki, megütöm magam. Az arcomon, vagy a karomon (az is tiszta kék meg zöld). Néha még meg akarom vágni magam, de végül sikerül megállnom.

Egyszer teljesen jókedvem van, aztán teljesen depis vagyok.

Mi történik velem?

2014. júl. 3. 20:56
1 2
 1/17 Emberek ***** válasza:
Ezek a depresszió tünetei. Keress fel egy pszichológust! Ez nem normális amit magaddal művelsz
2014. júl. 3. 21:14
 2/17 A kérdező kommentje:
Őszinten szólva már gondoltam rá, de nem akarom bevonni a szüleimet, nem akarom, hogy megtudják, és ha pszichológushoz akarnék menni, először velük kéne beszélnem.
2014. júl. 3. 21:24
 3/17 Emberek ***** válasza:
100%
Akkor most figyelj! Nem szégyen segítséget kérni! Tudod nem az az erős aki sosem esik el, hanem az, aki minden alkalommal feláll. Nem tudom mit szeretnél kezdeni így magaddal, de ez ebben az állapotban nem mehet tovább. Hidd el, hogy a szüleid is melletted vannak, még akkoris, ha ez elsőre nem így tűnik ;)
2014. júl. 3. 22:01
 4/17 anonim ***** válasza:
50%
Nem tudsz mit kezdeni a szabadidőddel, és a jó dolgoddal, így kínzod magad, meg azt akarod, hogy figyeljenek rád. Egyszerűen elmebeteg vagy, akinek marhára orvosra lenne szüksége. Nem sajnállak egyáltalán.
2014. júl. 4. 12:15
 5/17 anonim válasza:
100%
Kamaszsag.Szeretet hianyod van,vagy nincsen egy valakid,akit a legjobb baratodnak/nodnek neveznel.Enis ebben a helyzetben voltam,vagtam magam egy ideig,de azert mert rohadtul szeretet hianyom volt,ha felidegeistenek akkor mindig utom magam.En megertelek,de ha nem jossz ra magadtol hogy fejezd be(mert ez nem a legtermeszetesebb amit csinalsz) akkor a pschiologushoz kell fordulni.Elhiszem hogy a szuleidet nem akarod belerangatni,de szerintem megbizhatsz bennuk.
2014. júl. 4. 12:43
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Legfőképp a szeretet és a figyelem hiánya a baj. De ez mindenkinél más és más. A lényeg, hogy kérj segítséget. Legfőképp a szüleidtől, mert bármennyire is fura, ők állnak hozzád a legközelebb.
2014. júl. 4. 12:47
 7/17 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget srácok. :)

Aki meg csak gonoszkodó választ tudott írni, annak csak annyit üzenek, remélem jól esett.

2014. júl. 4. 13:28
 8/17 anonim ***** válasza:
32%
Senki nem adott neked gonoszkodó választ. Sőt, valószínűleg nem érdekelnek a válaszok, mert holnap ugyanazt fogod magaddal csinálni, és folytatódik minden tovább.
2014. júl. 4. 13:29
 9/17 A kérdező kommentje:
Én csak tudni szeretném miért csinálom. A probléma megoldása felé vezető első lépés megtudni a gond okozóját- Legalábbis így hallottam.
2014. júl. 4. 14:04
 10/17 anonim ***** válasza:
32%
Azért csinálod, mert felakarod hívni magadra a figyelmet/nincs jobb dolgod. Foglald el magad, és ne foglalkozz annyit hülyeségekkel, senki nem kíváncsi rá. Ha hülye vagy, tartsd meg magadnak. Senki nem fog sajnálni, mert szarrá vered magad.
2014. júl. 4. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!