Miért csinálom ezt magammal?
Először vagdosás. Azt abbahagytam. Most ütöm magam. (Az arcomat, ököllel, pillanatnyilag 3 kék folt van az arcomon, persze eltakarom korrektorral)
Nem tudom miért. Általában nincs semmi bajom, aztán hirtelen rámjön egy ilyen dühroham, és nem bírom ki, megütöm magam. Az arcomon, vagy a karomon (az is tiszta kék meg zöld). Néha még meg akarom vágni magam, de végül sikerül megállnom.
Egyszer teljesen jókedvem van, aztán teljesen depis vagyok.
Mi történik velem?
"Azért csinálod, mert felakarod hívni magadra a figyelmet/nincs jobb dolgod."
Ezzel nem feltétlenül értek egyet, persze van ilyen is... De én néha olyan mérhetetlen belső fájdalmat érzek, hogy muszáj valahogy kiadni, és akkor jönnek az ilyen dolgok... hogy a fizikai fájdalom elnyomja lelki fájdalmat, mert abba beleőrül az ember ha nem kezd magával vmit, ami eltereli a figyelmét, mondjuk én nem vagdosom magam, max bele húzok vmibe, hogy kirepedjen a kezem, és utána már jobb lesz vmivel.
Figyeljetek, az ilyen pszichés eredetű dolgokra nagyon jó segítség a sport. Menjetek el futni, de sokat. Ki pályára. Persze először 10 körrel kezdjétek, aztán lehet emelni. De mániákusan kell csinálni. A sport csodákra képes.
Aztán irány az iskola pszichológus, ha a szüleidet nem akarod bevonni. Persze joguk van tudni, mi történik veled, de elhiszem azt is, hogy nem akarod őket megijeszteni. Mindenképp fordulj segítséghez.
Köszi annak aki segített.
Én nem érzem úgy, hogy figyelmet akarnék - akkor mutogatnám a zúzódásokat, mindig 'véletlenül' kivillantanám őket.
De nem így van, szégyellem hogy ezt teszem, őrültnek érzem magam. De amikor a düh és a lelki fájdalom túl sok lesz, egyszerűen nem megy, behúzok magamnak. Gondolom részben önbüntetés.
Lehetséges hogy valami személyiségzavarom van? (Ettől kicsit félek.) Valaki, aki hallott már ilyenről, légyszi válaszoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!