Az normális, hogy magammal beszélek? Már szó szerint 15 percen keresztül eltársalgok magammal. Sokszor észre se veszem és az utcán is ezt csinálom!
Figyelt kérdés
2016. febr. 23. 17:23
1/4 anonim válasza:
Attól függ, hogyan. De szerintem nem gáz, csak gondolkozol. Szerintem mindenki csinálja valamilyen szinten.
2/4 A kérdező kommentje:
De én mintha beszélnék valakivel
2016. febr. 23. 18:39
3/4 anonim válasza:
Talán azért, mert nem nyilsz meg másoknak, fontos, hogy legyen néhány barát, vagy ismerőt akivel társalogsz és előbb utóbb mesélhetsz nekik a dolgaidról.
El sem hiszed milyen sok kedves ember van, mégha bizalmatlanok vagyunk is vagy azt érezzük: kinek is mondhatnánk el ezt a problémánkat.
Én megtapasztaltam, hogy nagyon sok kedves ismerősöm van, akikről nem gondoltam, hogy ennyire szeretnek, és a bajban mellém álltak és támogattak.
Légy nyitottabb, próbálj egyre többet kommunikálni, ez nagyon fontos emberi szükséglet.
Én is voltam hasonló helyzetben évekig, de ma már szinte egyáltalán nem!
4/4 KiaraPro válasza:
Regen en is csinaltam. Gyerekkoromtol kb 15 evig. Aztan bepasiztam es elmult :) Csak akkor gaz, ha hangosan csinalod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!