Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez normális? (Fontos)

Ez normális? (Fontos)

Figyelt kérdés
Màr kb egy honapja megint magam elott lattom azt a videot. Naponta tobbszor zaklat a hangjat hallom ahogy szenved, meg mindig elo ugrik magatol be jon az a video a gondolataimba. Egyebkent a cime "3 guys one hammer" nem ajanlom senkinek hogy meg nezze. O szerint nezzeteti magat a video aki hiszi hiszi, aki nem nem. Ez az igazsag. Naponta akaratlanom ellenere ra keresek, nem tudom miert vN ez. Fur gondolataim vannak, ongyilkossagon, gyilkossagon stb.. mi denen jar az agyam. De foleg azon a videon. Nem tudom mi van velem.. ez a megbolondulasnak a jele? Ez halal komoly, normalis valaszokat kerek. Elore is koszonom. 18/F
2016. febr. 19. 02:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Próbálod feldolgozni a videóban látottakat, ezért vannak ilyen gondolataid. Viszont nem tudod. Ha jók az információk, akkor három ukrán kamasz sorozatgyilkosról van szó, akik videóra felveszik a gyilkosságokat. A kegyetlenséget csak úgy tudod feldolgozni, ha elfogadod, hogy amit tettek, az rossz. Te pedig a jóra törekszel. Tegyél jót a környezetedben másokkal, a gyilkosok tetteit pedig ítéld el. A történtekre nem lehetsz hatással, ezért ne is foglalkozz vele. A videó csak egy bizonyíték a kamaszok bűntetteire, amiért előbb utóbb elnyerik méltó büntetésüket. Még eggyel több okod van arra, hogy jó ember légy. Az elkövetők jelentéktelen semmirekellők. Gerinctelen és lelkiismeret néküli senkik. Gondolj rájuk így. A videót pedig ne nézd meg többször, mert már tudod mi van benne, és ez neked nem válik a hasznodra. Teljesen felesleges. Egy hulladék.
2016. febr. 19. 13:35
 2/11 axonbite ***** válasza:
szia nehéz neked válaszolnom mert ahogy látom eléggé magad alatt vagy.inkább próbálok okoskodni hátha tudsz belőle hasznosat meríteni. amit néztél az egy kitalált történet egy film valótlan eseményekkel. ha beugrik a gondolatodba és megakarod nézni sose nézd meg inkább valami mást ami leköt bár ebben az időszakodban biztos nem köt le semmi. ami még hasznos lehet próbálj minél többet társaságban lenni hogy ne gondolkodj hülyeségeken annyit. szervezz magadnak programokat mozi, színház akár mi ami leköti a gondolataid. ha van barátod próbáld beszervezni aludjatok átmenetileg egy szobában számítógépezzetek. ha ezeket sikerül megoldanod lassan meggyógyulsz.
2016. febr. 19. 13:39
 3/11 axonbite ***** válasza:
hát megnéztem a videót elég ütős egy része amit írtam az előbb nem állja meg a helyét csak azt tudom mondani soha se nézz meg ilyen filmeket mert bizony még ettől is láttam ütősebbet nem egyet de nem vágyom rá hogy megnézzem őket újra. te se tedd verd ki az egészet a fejedből mert ahogy az előttem szóló írta ezek bűnözők és velük is ezt kéne tenni.
2016. febr. 19. 13:49
 4/11 A kérdező kommentje:
Sajnos barataim nincsenek, tesoimal elek angliaban. Gyerekesnek tartanak, mert nem beszelgetem egyikkel sem, es soha senkivel nem tudok, mert egyszeruen nincs mondani valom. Egyedul erzem magam, de ha tarsasagbam vagyok visszavonulok inkabb. A lanyok is kerulnek, dolgozni sem tudok mert egyszeruen mindenhez bena vagyok.. nem tudom mit csinaljak az eletemel.. meg a videoval kapcsolatban, adtol felek hogy en is ugy jarok mint az az ember.. es akarmikor meg tortenhet ez. O vele is igy volt.
2016. febr. 19. 14:57
 5/11 axonbite ***** válasza:
hát sajnos úgy látom pszichológus segítségére van szükséged én tanácstalan vagyok veled kapcsolatban. Jó lenne ha a szülőkkel beszélnél erről a problémádról
2016. febr. 19. 15:24
 6/11 A kérdező kommentje:
Hàt pszichologushoz nem akarok fordulni, szulok meg azok haat.. nem tudok kihez fordulni. Nem tudom mit csinaljak..
2016. febr. 19. 16:01
 7/11 anonim ***** válasza:
Pedig nem hülyeség a pszichológus. Attól, hogy valaki elmegy hozzá, még nem bolond. Sőt. Az a bolond, aki nem megy el hozzá.
2016. febr. 19. 16:27
 8/11 axonbite ***** válasza:

pedig valakitől segítség kell neked mert esetleg hasonlókat fogsz tenni mert belül mélyen hajlamod van rá különben nem éreznél késztetést hogy újra és újra meg nézd azt a videót mind addig amíg már nem lesz számodra taszító sőt...

remélem ezt nem hagyod és inkább segítséget kérsz egy felnőttől akár iskolában vagy bárhol. esetleg az oldal üzemeltetőjének is írhatsz távolítsák el ezt a videót.

2016. febr. 19. 19:34
 9/11 axonbite ***** válasza:
még egy lehetőség a szüleidet kérd meg telepítsék ezt a programot jelszavazzák le jó nehéz jelszóval és az ilyen oldalak blokkolva lesznek nem tudsz megnézni egyet sem.
2016. febr. 19. 19:39
 10/11 axonbite ***** válasza:
ja a program név: k9 web protection
2016. febr. 19. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!