Ez normális? (Fontos)
Figyelt kérdés
Màr kb egy honapja megint magam elott lattom azt a videot. Naponta tobbszor zaklat a hangjat hallom ahogy szenved, meg mindig elo ugrik magatol be jon az a video a gondolataimba. Egyebkent a cime "3 guys one hammer" nem ajanlom senkinek hogy meg nezze. O szerint nezzeteti magat a video aki hiszi hiszi, aki nem nem. Ez az igazsag. Naponta akaratlanom ellenere ra keresek, nem tudom miert vN ez. Fur gondolataim vannak, ongyilkossagon, gyilkossagon stb.. mi denen jar az agyam. De foleg azon a videon. Nem tudom mi van velem.. ez a megbolondulasnak a jele? Ez halal komoly, normalis valaszokat kerek. Elore is koszonom. 18/F2016. febr. 19. 02:54
11/11 axonbite válasza:
sokat gondolkodtam rajtad és nagyon furcsának találom hogy senkitől nem kérsz segítséget. az itt javasolt tanácsokat valamilyen indokkal nem vagy hajlandó elfogadni. akkor nem tudom mit akarsz itt az oldalon talán azt várod menjünk el hozzád? tudod ez kicsit több mint gyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!