Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen még nem volt barátnőm, bármit csinálok, nem tudok változtatni rajt, mit kezdjek magammal?
Akárkinél próbálkozok nem úgy tekint rám, mint egy férfire. Szerintem a legnagyobb baj, hogy igazán nem is hagyja senki, hogy megismerjen rendesen. Egyből kiszúrja valaki, hogy teljesen kezdő vagyok? Ez nagy hátrány amúgy?
Nagyon tudom irigyelni mikor látom, hogy valaki milyen jól megvan a párjával, az utóbbi időben más nem is igazán köt le.
Attól, hoyg prostihoz jársz, nem lesz több önbizalmad, ellenkezöleg, csak megerösíted magadban azt, hogy csak a pénzedért szexel veled valaki, te meg értéktelen vagy.
Emellett ismerkedésnél nem azzal kellene kezdeni, hogy még nem volt kapcsolatod - ez ugyanis magánügyed és egyáltalán nem kell másnak tudnia erröl.
Ha nem tekintenek férfinek, az nem azért van, mert nem volt eddig barátnöd, hanem mert azt közlöd a viselkedéseddel, hogy teljesen bizonytalan, határozatlan valaki vagy.
Ne hidd, már minden "bármit" megtettél.
Fejleszd önismereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!