Hogy tudnám megértetni magammal hogy nincsenek ellenfeleim, és hogy ugyan olyna jól csinálok mindent mint bárki más? pl: edzésnél, tanulásnál
Jó kérdés.
A helyesírásod gyenge, én még edzenék rá.
A kategóriát se találtad.
Szerintem ebben is erősíts.
#1-es, segítőkész...
Kérdező, a tanulásból gondolom, hogy még viszonylag fiatal vagy. Nem akarlak a "mindenki átesik ezen" c. beszéddel lerázni, de annyi igaz, hogy ahogy egyre több tapasztalatot, pozitív élményt, sikert elérsz valamiben, egyre magabiztosabb leszel, könnyebben túllendülsz a hibáidon, és remélhetőleg nem rögtön arra lyukadsz ki, hogy nem vagy jó az adott dologban, csak mert nem vagy tökéletes. Ez tök normális.
Illetve ha van valami traumatikus élményed a múltban, esetleg mostani iskolatársak, tanárok, családtagok stb akik rombolják az önbizalmad - a múlton segít az idő, ugyanúgy a tapasztalat, illetve szakember segítsége. Ha most van valami ilyesmi: kitartás, amíg el tudsz jutni ez elől, nincs igazuk azoknak, akik letörnek, és SOKKAL könnyebb lesz, amint már nem leszel ebben a szituációban, bár hátrahagyni sem egyszerű. Utána ugyanaz, ami a múltnál: idő, szakember. (Nem biztos, hogy vonatkozik rád az utolsó rész, de saját tapasztalat, és tudom, hogy sajnos sok fiatal van ilyen helyzetekben.)
Az önprogramozás talán beválhat. Ha leírod valahova mondatokba szedve csak így egyszerűen, hogy:
Nincsenek ellenfeleim.
Ugyanolyan jól csinálok mindent, mint bárki más.
(És persze még egyéb dolgokat is írhatsz.)
Utána pedig hangosan felolvasod a mondatokat magadnak naponta kétszer vagy többször, és ha ezt egy hónapon keresztül csinálod, akkor a tudatalattid lehetséges, hogy befogadja és akkor nyert ügyed van.
Én ezzel próbálkoztam egyszer, de kb. 1 hét után meguntam, haha. Ha te kitartóbb leszel nálam, akkor talán beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!