Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eger macska kérdése:
Nem találok rá a szerelemre már kezdem meg unni az életet mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok aki 13 éves kora óta szeretett volna barátnőt de vagy vissza utasit vagy nem ír vissza... Roma származású vagyok eddig azt hittem hogy azért mert nem hugo boss, guess cipőkben járkálok de egész nyáron ezekre kerestem meg is vettem őket de még mindig nincs... Unokatestvérem nagyon hasonlít rám neki több nője volt ezért nem a kinézetemmel lesz a hiba mert adok magamra minden héten barber stb. 3 hónapja azt hittem rá találtam ome tv-n ismertem meg találkoztunk is 4 szer azt hittem össze jön de sajna hirtelen el tünt és le tiltott azóta nagyon egyedül és üresnek érzem magamszept. 5. 19:57
1/4 anonim válasza:
Ezek a márkák csak jobban lehúznak mert cigányosak. Jobb lenne átlagos öltözékekben járni és nem giccses romásban mert azt nem szeretik a magyar nők. A beszéd stílusod , a fogalmazásod is sokat számít. Nem kell tájszólással beszélni és a nálatok menőnek számító ,de amúgy gázos szavakról is le kellene szokni.
2/4 anonim válasza:
Ne a külsőséggel akarj hódítani. Képezd magad, tanulj, művelődj! Belső értékekkel gazdagodj, azzal többre mész.
3/4 anonim válasza:
Ugyan, 19 évesen még semmi sincs:)
Nekem 22 évesen lett első párom. Tanulj, dolgozz, éld a világot és fog jönni a megfelelő nő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!