Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/fiúk nektek mi a véleményetek az Igaz szerelemről?
Figyelt kérdés
2018. máj. 19. 14:16
1/5 anonim válasza:
Az, hogy nem igaz, csak mese. Előbb-utóbb mindig jönnek a problémák...
2/5 anonim válasza:
Nem létezik. ÉN úgy vélem, mindig csak az egyik szeret igazán. Persze lehet 10000-ből 1 pár ahol tényleg teljesül, dee... Egyrészt én ezt is nehezen hiszem el, másrészt ott az összes többi. Ahol az egyik fél csak beletörődik a dolgokba, bebeszéli magának hogy minden tökéletes, titkolják a megcsalást vagy kifogásokat keresnek. Nem tudom...kövezzetek meg, de én nem hiszek benne, hogy létezik.
3/5 anonim válasza:
A véleményem az, hogy nem létezik. Persze vannak nagyon erőteljes vonzalmak első perctől stb, ezeket már én is tapasztaltam így nem vitatom, de hogy egyetlen emberrel és minden klappol, az már kívül esik a hitemen. Vagyis a szerelem rész még oké, de az Igaz az elején már inkább egy romantikus képzelgés, amire nem sok szükség van úgy összességében.
4/5 anonim válasza:
Szerintem létezik, de nagyon kicsi rá az esély, hogy megtalálja az ember. Én azért reménykedem.
F
5/5 anonim válasza:
Az, hogy engem nem bírhat túlságosan, mert állandóan elkerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!