Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti minek örültök a legjobban, ha hogyan ír rátok egy fiú?
Figyelt kérdés
számít ez egyáltalán abban az esetben ha tetszik?
van egy csaj akivel amúgy esélytelen hogy összefussak, pedig nem lakik messze csak elkerüljük egymást. a haverok/barátok mondják hogy írjak rá, de nem szeretem, mert lehet azt hinné egyébként nem merek hozzá odamenni(ez nincs így), +nem szeretnék esetleg én lenni a 30. ilyen srác ebben az évben nála. mit gondoltok? ti minek örülnétek, ha milyen szöveggel indítana egy srác, pl azzal hogy tetszel neki, vagy csak beszélgessetek ha van kedved?
köszönöm a válaszokat!:)
2018. máj. 18. 15:46
1/4 anonim válasza:
Nekem ijesztő lenne, ha úgy írna rám egy srác, hogy “szia tetszel nekem” :D hírtelen nem tudnék mihez kezdeni ezzel.. “építs fel” egy beszélgetést, ismerkedj meg vele picit neten és beszéljetek talalálkozót, ha jól kijöttök, a többi megy magától.
2/4 anonim válasza:
Én is megijednék ha, így írna rám csatlakozom az 1.válaszolóhoz.
Beszélgess vele,ismerkedjetek és ha úgy érzed elmondod neki.
17/L
3/4 anonim válasza:
Nem ajanlanam azzal kezdeni, hogy "Szia, gyonyoru vagy stb". A legjobb az lenne, ha irnad neki, hogy szeretnel uj embereket megismerni, beszelgetni, es hogy szimpatikusan talalod, es lenne-e kedve dumalni! :)
4/4 anonim válasza:
Esetleg nézd meg Facebookon/Instagramon, hogy kiket követ, miket posztol, és ha van közös érdeklődési kör, azzal kapcsolatban írj. A legjobb, ha mondjuk insta/messenger storyba posztol valamit, arra egyből tudsz is válaszolni. Az előbbi módszernél pedig nyilván ne úgy írj, hogy azt vegye le, hogy kutatsz utána, az kicsit ijesztő lehet :D. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!