Milyen ajéndéknak örültök a legjobban?
mit adtál neki?
én mindkettőnek örülök
Én annak, amin látom, hogy tényleg örömet akart szerezni, nemcsak bement a boltba, vett pár cucc, oszt vagy tetszik vagy nem...
Kaptam családtól egész sok értékes dolgot, csak az a baj, hogy a 90%-a nem tetszik, látszik rajta, hogy csak összevásároltak dolgokat... és ez mindig elszomorít. Inkább vegyenek/csináljanak egy valamit, de az tényleg olyan legyen, aminek örülök, amin látszik, hogy fáradtak, hogy örömöt okozzanak, de az, hogy vesznek egy rakat olyan ruhát, amilyet sosem vennék fel, hááát... Na... Hálás vagyok, meg minden, de ennek így mégis mi értelme?
A párom megvette nekem azt a könyvet, amire borzasztóan vágytam, mellé egy olyan dolgot készített, ami pénzbe semmibe nem került, viszont rengeteg munkába, és valami egészen fantasztikus lett... na, az volt az utóbbi évek legeslegszebb karácsonyi ajándéka. És igazából semmi más nem kell hozzá, csak hogy az ember figyeljen a másikra.
Sajnálom, hogy csalódtál. Mit készítettél, mit vettél? Olyat, amire tényleg vágyik, vagy olyat, ami igazából neked tetszett?
Sok-sok év elteltével végre újra édesapám sírja fölött állhattam.
Nekem ez volt a legszebb ajándék, mit kaphattam.
A karácsony nagyon elkorcsosult. Saját készítésű vagy készen vett, nekem teljesen mindegy. Miért kellene készülni erre a napra? Különbözik is ez a nap bármiben a többitől? A többi napon nem fejezheted ki szeretetedet a hozzátartozóid felé? Nem veheted meg, nem készítheted el nekik bármikor azt, amit karácsonykor?
Az egész december és január hónapok már szinte csak kampány.
Szégyellem magam, hogy csak az olcsóbb repülőjegyek miatt léptem ki hazámból leróni a tiszteletemet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!