Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az a dolog amivel a parotok a legjobban megbantott benneteket? Megbocsatottatok neki?
Röviden tömören az exem az ő sikertelenségeiért engem okolt, holott még együtt sem éltünk.Próbáltam megbeszélni vele, megoldást találni a problémáinkra, de nem sikerült, így a kapcsolatunk vége szakítás lett. A leehető legokosabb döntés volt, amit nem bánok.
Megbocsájtani nem fogom neki, hogy mennyit sírtam, de el kell ismernem, hogy abban én is hibás vagyok, hogy nem előbb hagytam el. A szerelem hülyét csinál az ember lányából. Persze a történet sokkal összetettebb, és rengeteget mesélhetnék, de röviden ez volt a lényeg.
Egyik csaj odajött és elkezde tapizni a fenekét meg mindenhol... Erre én valamit mondtam (direkt nem túl durvát, mert a csaj elvileg egy barátnõm volt) és erre leordította a fejem, hogy mennyire birtoklás mániám van.
Meg folytonosan azt mondogatta milyen gyerekes és elkényeztetett vagyok.
Azóta már ex.
És a másik csaj meg egybõl ráhajtott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!