Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul kinéző nők/lányok! Ti hogy fogadtátok el, hogy egyedül maradtok? 24/N
Sajnos az élet nem volt velem kegyes, egy hormonbetegség miatt túlsúlyos vagyok. (170/87) Járok edzeni és az étrendemre is odafigyelek. Nem szép az arcom meg úgy igazából semmi sem rajtam. Sokáig próbálkoztam akár élőben, társkeresőn is ismerkedni de hiába. Mindenki mondja, hogy a személyiségem jó, de nem vagyok vonzó testileg számukra.
Próbálom elfogadni azt, hogy egyedül leszek emiatt életem végéig, de nagyon nehezen megy. Ti hogy birkóztatok meg ezekkel az érzésekkel?
Valaki itt feltett egy erdekes kerdest?.
Milyen pasi jon be? Ha kizarolag adonisz testu felisten jon be, akkor valiban nehez dolgod lesz.
Kerdes tudsz e kompromisszumot kotni…. Es esetleg elfogadni egy esetleg macisabb pasit is.
Én szintén ronda nőként mondom, hogy igazán ezt csak a sorstársak értik meg.
Sok jószándékú hozzászólás érkezik ilyenkor, ami igazságot is hordoz magával. De ahogy fentebb írta valaki. Egy csúnya nőnek iszonyat nehéz. Tényleg mindent, de mindent bele kell tenni a kapcsolatba. Egy szép nőnek jóval többmindent elnéznek.
Egy társaságban ha a ronda nő egyedül van, kap némi figyelmet, de amint egy másik hölgy lép a színre (aki szebb persze) iszonyat szembetűnően máshogy viselkednek vele.
Felmerül az is, hogy lejjebb kell adni az igényeket. Elárulom, a ronda nők ezt csinálják. Én eddig mindig megalkudtam. De ezek a kapcsolatok is olyanok voltak, hogy emberileg jól kijöttek velem, de az intimitás nulla volt. Szex meg kb 0..Ezeket máshol élték ki.
Nem vagyok túlsúlyos, sminkelek stb... De ez semmit nem ér.
Ezt igazán sosem lehet elengedni.
A témához kapcsolódóan kérdezném. Szerintetek kinek nehezebb? Ronda nőnek avagy egy ellenkezőneműnek.
A csúnya férfiak azt mondják erre, hogy nekik, hisz a legrondább nőket is dugja valaki. Akkor nekik miért nem sikerül. Meg van az a momdás, hogy egy férfi ha egy fokkal szebb az ördögnél..
Szóval ha ronda az ember, nemtől függetlenül rossz. Egy csúnya férfi sem kíván meg egy ronda nőt és ez fordítva is igaz.
39/N
Érdekes válaszok, és érdekes hozzászólások jöttek, de képzeljétek el, hogy van ennél rosszabb.
Mondom ezt a kérdezőnek, és a 26- nak.
Férfiként sem jobb a helyzet. Sőt. Nálam még rosszabb is.
Ti legalább kaptatok visszautasítást. Én még azt sem, mert egyszerűen nemis tudok nőkkel semmilyen kapcsolatba kerülni, semmilyen szinten.
Sokszor azért megyek el egy boltba, hogy egyálltalán lássak nőt, és halljak női hangot.
Már annak is örülnék, ha visszautasításokat kapnék, mert legalább történne valami.
Bármi, de történne valami.
Bár igaz, én már szinte a lehetetlen kategória vagyok a korom miatt, de minden más dolog rendben van velem.
Sportolok, van lakásom, munkám, pénzem, mindenem.
Borzasztó, amikor nem történik semmi az ember életében.
A magányt, és az egyedül maradást nem lehet tudomásul venni, mert egy egészséges normális embernek erre szüksége van.
Hazudni lehet, hogy de jó egyedül, de az saját magát is becsapja.
Ez van drága hölgyeim. Sajnos ilyen lett a világ.
Nagyob nehéz veletek ismerkedni az biztos.
56F.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!