Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rosszul kinéző nők/lányok! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul kinéző nők/lányok! Ti hogy fogadtátok el, hogy egyedül maradtok? 24/N

Figyelt kérdés

Sajnos az élet nem volt velem kegyes, egy hormonbetegség miatt túlsúlyos vagyok. (170/87) Járok edzeni és az étrendemre is odafigyelek. Nem szép az arcom meg úgy igazából semmi sem rajtam. Sokáig próbálkoztam akár élőben, társkeresőn is ismerkedni de hiába. Mindenki mondja, hogy a személyiségem jó, de nem vagyok vonzó testileg számukra.

Próbálom elfogadni azt, hogy egyedül leszek emiatt életem végéig, de nagyon nehezen megy. Ti hogy birkóztatok meg ezekkel az érzésekkel?

2023. febr. 3. 20:20
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
15%

Sosem értettem az ilyen kérdéseket. Annyi túlsúlyos, már kövér átlagos vagy egyenesen csúnya nő van kapcsolatban, gyerekkel…

Vagy szerinted a sok átlag, vagy csúnya vagy átlag és csóró férfi milyen nőket kaphat meg?

2023. márc. 20. 12:58
 52/66 anonim ***** válasza:
100%

"Nem ismerkedem többet, elég volt."

Akkor biztosan egyedül maradsz.

2023. márc. 20. 13:06
 53/66 anonim ***** válasza:
63%
Rihegj-röhögj, és dobáld magad, a férfiaknak csak az ilyenekre buknak úgyis. A jól kinéző csaj csak dísznek kell nekik.
2023. márc. 20. 15:59
 54/66 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy kolléganőm,szerencsére csak volt mert kiállhatatlan,undok természetű csaj volt. 160 cm,100 kiló. Az egész csaj egy nagy segg,semmi melle nincs. Egy hónapot nem volt még egyedül mióta ismerem,most épp egy házas faszival van,vele csalta meg a korábbi párját. A fickó otthagyta az asszonyt meg a gyerekét ezért a csajért. Én egy ujjal sem nyúlnék hozzá de mások meg verekednek érte. Hogy nála mi a siker titka azt nem tudom. De az biztos hogy semmi sem taszítóbb mint a negatív kisugárzás. Ezt saját tapasztalatból mondom.A szociális készségek fejlesztése és az önismeret a kulcs a jobb élethez.
2023. márc. 20. 18:49
 55/66 anonim ***** válasza:
100%

54.

Én ugyan nem a kérdező vagyok, de amit mondtál a végén, az utolsó mondataidat még én is megszívlelem, képzeld el.

2023. márc. 20. 19:38
 56/66 anonim ***** válasza:
52%
Mi az ami rosszul néz ki rajtad?
2023. márc. 20. 21:15
 57/66 anonim ***** válasza:
72%
önbizalomtól nem lesz vonzóbb. Van egy ilyen kolléganő a cégnél. lapátkezezei vannak inkább kidobó alkat. Flegma sz@r ráadásképpen. :) Van barátja, de mint férfi írom ezeket, hogy az önbizalom nem elég. Kell egy természetes szépség. Vagy gyomor, mert a jelenlegi palijának ezekszerint van.
2023. ápr. 6. 18:05
 58/66 anonim ***** válasza:
0%

Sok pasinak mindegy hova dugja be. Ezert ha egy onbizalomhianyos holgy nem talal partnert, csak magaban keresheti a hibat. Nem, nem az a baj hogy nem jol nezel ki…

Sokan imadjak a dundikat, mivel barhol pnat lehet rajtuk hajtogatni

2023. ápr. 7. 11:50
 59/66 anonim ***** válasza:
0%
én írtam neki de semmi,gondolom azért mert őszintén le írtam hogy nem vagyok jó pasi.
2023. ápr. 7. 15:50
 60/66 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem olyan, hogy valaki annyira rosszul néz ki, hogy örökre egyedül marad, olyan nincs.

Olyan van, hogy aki nem igazán Top kategóriás, az később találkozik össze élete párjával.

Ilyen esetben bizony nagy nagy türelemre van szükség, mert nehezebben köszönt be a szerelem, de ez elsősorban szerencse kérdése is.

Vannak nagyon szép lányok, nők is, akik nem igazán szerencsések a szerelemben, pedig szépek, de nem jártak még jó időben jó helyen.

Sajnos itt nagyon fontos dolog a szerencse.

Nem kell mindenkinek tetszeni.

Elég egy valakinek, de azzal össze kell találkozni.

Na ez a marha nehéz dolog.

2023. ápr. 7. 16:04
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!