Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rosszul kinéző nők/lányok! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul kinéző nők/lányok! Ti hogy fogadtátok el, hogy egyedül maradtok? 24/N

Figyelt kérdés

Sajnos az élet nem volt velem kegyes, egy hormonbetegség miatt túlsúlyos vagyok. (170/87) Járok edzeni és az étrendemre is odafigyelek. Nem szép az arcom meg úgy igazából semmi sem rajtam. Sokáig próbálkoztam akár élőben, társkeresőn is ismerkedni de hiába. Mindenki mondja, hogy a személyiségem jó, de nem vagyok vonzó testileg számukra.

Próbálom elfogadni azt, hogy egyedül leszek emiatt életem végéig, de nagyon nehezen megy. Ti hogy birkóztatok meg ezekkel az érzésekkel?

2023. febr. 3. 20:20
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
40%

56F ne viccelj mar, pont hogy van eselyed, a te korosztalyodban egyre kevesebb a ferfi es egyre több a nő.

Persze ha fiatal pipikre vagyodsz az ugy más.

2023. febr. 4. 22:13
 32/66 anonim ***** válasza:
15%

31.

Tényleg??? Akkor ez örömhír. Sajnos nem vettem észre.

Én azt gondoltam, hogy egy viszonylag jó kinézetű nőnek 150- 200 kérője van, és van miből válogatnia.

2023. febr. 4. 22:27
 33/66 anonim ***** válasza:
Hany eves nők erdekelnek? Tol-ig.?
2023. febr. 4. 22:46
 34/66 anonim ***** válasza:
12%

Igazából nem az életkor a lényeg, mert láttam én már 50-55 éveset is jól kinézőt, és 35 éveset is lerobbantat.

Hozzámvalót szeretnék, talán olyan 45-50 körül, de ez csak egy hasra ütés, ez bármilyen irányba tolódhat.

Az a baj, hogy ma egy férfinek nagyon szépnek kell lenni ahhoz, hogy szóba álljanak vele a nők.

Én ebben látom a legnagyobb problémát.

Ma már nagyon nem igaz a mondás, hogy ha egy férfi szebb az ördögnél, akkor sinen van.

Van a fenéket.

Inkább gödörben van, amiben még létra sincs, tehát kimászni sem tud.

A nagyon szép, kigyúrt, izmos férfiaknak nincs gondjuk ez tuti biztos.

Én is próbálok tenni. Minden este futok, lenyomtam 25 kilót.

Drága arckrémeket vettem.

Uborkát is pakolok magamra.

Megteszek mindent amit csak lehet.

Teljesen nő uralom lett. Akit a nő kiválaszt, annak még a felmosónyél is aranyból lesz, akit nem, az meg sínylődik tovább.

Ha nő van, akkor minden van.

Egy ferfi nő nélkül csak fél ember. / Én csak negyed./

2023. febr. 4. 23:01
 35/66 anonim ***** válasza:
100%
Írtam a kérdezőnek hogy szívesen megismerném de nem válaszolt szóval nem is értem. Mondjuk lehet tényleg csak választ szeretne és nem azt hogy valami idegen(átlag alatti) rá írjon,hisz nem társ keresés volt a célja a kérdéssel ez pedig nem egy társkereső. Ha innen nézem igaza van,és sajnálom hogy írtam.
2023. febr. 5. 08:54
 36/66 A kérdező kommentje:

#35 Ne haragudj, hogy nem válaszoltam, de nem keresek partnert, mert tudom, hogy esélytelen, nem akarok megint koppanni.

Az itt feltett kérdésemre várok választ.

2023. febr. 5. 11:01
 37/66 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező.

Így viszont nem szabad hozzáálni. Előbb utóbb mindenki szimpatikus lesz valakinek.

Nem kell ahoz szépnek lenni, hogy szimpatikus legyél.

Lehet, hogy valaki meglát, és csak annyit tud mondani, hogy:

ÚRISTEN. KI EZ A LÁNY????

Lehet, hogy valakinet te leszel a cica- micája.

Az esélyt meg kell adni hidd el.

Én nem mondom, hogy itt a gyakorin ismerkedj, de járj mindenütt nyitott szemmel.

Biztosan lesz majd valaki, akinek te leszel a királynője.

Te még fiatal vagy, neked még van értelme reménykedni és bizakodni.

Az én hajóm már sajnos elment, de én is bizakodom.

Hátha föltűnik még valahol egy csónak, vagy esetleg :

TÁVOLBAN EGY FEHÉR VITORLA. !!!

34#

2023. febr. 5. 12:26
 38/66 anonim ***** válasza:
0%
kérdező:azért egy esélyt adhatnál,hisz én kérem és te utasítasz el valószínű hogy te nem akarnál engem mondjuk egy képcsere vagy hosszabb beszélgetés után. de egy esélyt adhatnál csak gondold magad az én helyembe szerintem bele tudod.
2023. febr. 5. 13:18
 39/66 anonim ***** válasza:
0%

35,38-as vagyok

ha azt mondod hogy egy olyan pasi nem érdekel aki átlag alatti azt jobban megértem mint azt hogy nem akarsz kapcsolatot csak mert mondjuk miattam is koppanhatsz. Tudom hogy csak válaszolnom kéne egy kérdésre de hiszen egyértelmű hogy szeretnél kapcsolatot jó mondjuk ha azt mondod nem mindegy milyen pasival, vagy üzenet váltás után azt mondod bocsi nem jössz be az teljesen más ...

2023. febr. 5. 13:23
 40/66 anonim ***** válasza:
0%
39-na és ha azt mondom hogy nem jössz be akkor mi van csak egy ismeretlen,viszont ha azt mondom úh pont ilyen nőt képzeltem el magam mellé?
2023. febr. 5. 13:26
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!