Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rosszul kinéző nők/lányok! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul kinéző nők/lányok! Ti hogy fogadtátok el, hogy egyedül maradtok? 24/N

Figyelt kérdés

Sajnos az élet nem volt velem kegyes, egy hormonbetegség miatt túlsúlyos vagyok. (170/87) Járok edzeni és az étrendemre is odafigyelek. Nem szép az arcom meg úgy igazából semmi sem rajtam. Sokáig próbálkoztam akár élőben, társkeresőn is ismerkedni de hiába. Mindenki mondja, hogy a személyiségem jó, de nem vagyok vonzó testileg számukra.

Próbálom elfogadni azt, hogy egyedül leszek emiatt életem végéig, de nagyon nehezen megy. Ti hogy birkóztatok meg ezekkel az érzésekkel?

2023. febr. 3. 20:20
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 A kérdező kommentje:

#9 Ő már a harmadik orvosom. Velem van a baj, nem velük.

Egyszerűen a rengeteg elutasítás amit kaptam teljesen legyűrt. Mindenhol azt olvasni hogy ilyen meg olyan egyszerű a nőknek párkapcsolatot találni… Sosem fogok labdába rúgni mások mellett, mindig félre leszek dobva. Ezért kérem olyan nők véleményét akik hasonló cipőben járnak. Hogy fogadták el, mi volt a kulcs a feldolgozáshoz hogy egyedül lesznek.

2023. febr. 3. 21:39
 12/66 anonim ***** válasza:
91%

Az sokat segít, hogy voltam pár nagyon rossz kapcsolatban. Sőt igazából csak rossz kapcsolatban voltam, amik csak ideig-óráig működtek. Emlékszem, hogy hogy éreztem magam akkoriban, testileg, lelkileg. Mindig megállapítottam, hogy jobb egyedül, mint azokkal a férfiakkal kapcsolatban lenni. Visszakaptam a nyugalmamat, a kiegyensúlyozottságomat, az egészségemet, az önbizalmamat, az önbecsülésemet, mert ezeket mind elvették tőlem.

Egyedül vagyok, de úgy érzem még mindig jobb így nekem, mint egy rossz kapcsolatban, hogy ezzel az állapottal még mindig előrrébb vagyok. Aztán ki tudja, mit hoz a jövő.

Nagyon sokat tanultam a rossz élméneyimből, úgy érzem, velem ezt már nem tehetné meg senki.

Erősebb lettem, büszke vagyok, hogy azért akármennyit is nyűglőttem, mindig ki tudtam lépni ezekből a kapcsolatokból. Rájöttem, hogy mennyi hiba volt az exeimben és mennyire deffektesek voltak. Minden elkövetek, hogy a lehető legjobba érezzem magam, mert tudom, hog értékes vagyok és nem vagyok hajlandó arra ,hogy rosszul érezzem magam és lebecsüljem magam azért mert ezeknek az embereknek én nem voltam elég jó.

Remélek, tudtam kicsit segíteni.

2023. febr. 3. 21:48
 13/66 anonim ***** válasza:
85%
Hát nem érdekes? Ha egy férfit sok elutasítás ér, akkor a környezetét kezdi el hibáztatni. Ha egy nőt ér sok csalodás, ő saját magát okolja. :)
2023. febr. 3. 22:34
 14/66 anonim válasza:
60%

Megértem hogy a sok csalódás után így érzed , de ez butaság.

Egy emberben az a legfontosabb hogy milyen valójában, nem az hogy mennyit mutat a mérleg...a szép pedig relatív fogalom.. mindenkinek mást jelent. Nincs olyan hogy valaki most szép vagy csúnya és pont.

A leírtak alapján akarsz kapcsolatot..akkor miért is akarsz beletörődni hogy egyedül maradsz örökké ? Tudom közhely, de igaz..aki keres talál.. előbb utóbb..valaki 20 valaki 30 évesen stb .. nem tudhatod mit (kit) hoz a jövő és mikor . Lazábban kell hozzá állni ehhez a témához. Bár én nem vagyok nő, de pár hónapja hagyott el a barátnőm több év után (aki egyben az első volt nekem), így egyedül vagyok , én sem vagyok megelégedve a külsőmmel, és elkezdtem én is rettegni hogy egyedül fogok elpusztulni, de próbálok így hozzáállni, ahogy leírtam. Az az igazi erő, ha nem adod fel. 20f

2023. febr. 3. 22:40
 15/66 A kérdező kommentje:
#14 Akarnék de tudom, hogy esélytelen, jobb beletörődni.
2023. febr. 3. 22:44
 16/66 anonim ***** válasza:
0%
Én viszonylag szépnek tartom magam és vékony is vagyok. Ismertem egy duci lányt, inkább aranyos volt a szememben, mint szép. Te, annak a csajnak akkor önbizalma volt, hogy csak lestem! Szerintem már sok is volt, de azért megdöbbentem. Lehet lett volna mit talnom tőle.
2023. febr. 3. 22:55
 17/66 anonim ***** válasza:
0%
*tanulnom
2023. febr. 3. 22:56
 18/66 anonim ***** válasza:
64%
Testileg ép vagy? Megvan kezed, lábad, nem vagy tolószékes, szellemi fogyatékos, nem vagy rákos vagy egyéb gyógyíthatatlan beteg? Akkor üdv a társadalom szerencsés tagjai között. Van még egy hatalmas pozitívum nálad, az hogy fiatal vagy. Ez nem fog örökké tartani szóval próbáld meg nem elvesztegetni panaszkodásra a fiatal éveidet.A boldogságot ne másoktól várd, egy férfi sem tud boldoggá tenni egy az élettől megcsömörlött keserű nőt, önmagában egy párkapcsolat nem jelenti a megváltást, ne ettől várd a csodát. Amit tudsz azt hozd ki magadból az edzéssel, a jó smink, jó frizura is rengeteget számít, aztán lesz ami lesz. Próbálj ki új hobbikat, foglald le magad, az önsajnálat biztos hogy nem vezet semmi jóra csak az önfejlesztés.
2023. febr. 3. 23:10
 19/66 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy tudom, látom, hogy rosszul kinéző nőként milyen minőségű kapcsolatra, milyen bánásmódra van csak esély.

Egy szép nőnek a lábai előtt hever a világ, még a szarát is megennék (elnézést). Ha elveszítik, évekig nem tudnak túllépni rajta. Ő választhat olyan férfit, akivel vonzódnak egymáshoz, kívánják egymást, kompatibilis a személyiségük és minden más is, aminek annak kell lennie.

Ezzel szemben egy ronda nő, amit kap... hát, annál tényleg jobb az egyedüllét is, akármennyire nem vidám dolog alapvetően az sem. Ha egyedül vagy, nem aláznak rommá lépten-nyomon, nem akarják, hogy - kompenzálandó a csúfságodat - mindent megtegyél, be- és magadra vállalj a kapcsolat fennmaradása érdekében, nincs görcs, nem kell attól tartanod, hogy épp mikor repülsz hirtelen a semmiből a kukába, mert színre lépett egy csinos nő. Ha egyedül vagy, nem kell elviselned magad mellett valakit, akit nem kívánsz, akire nem vágysz (és ez kölcsönös), akivel inkompatibilis a személyiségetek és minden más is. Mert ugye csúnya nőként sajnos csak ilyen "jut".

2023. febr. 4. 08:50
 20/66 anonim ***** válasza:
100%

Neked milyen pasik tetszenek?

Mondjuk hozzád hasonló pasinak örülnél?

2023. febr. 4. 09:03
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!