Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is úgy gondolja hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is úgy gondolja hogy a legrosszabb helyzetben a 30-45 közötti fővárosi és nagyvárosi ÁTLAG férfiak ( és incelek ) vannak párkeresés/pártalálás és esélyek tekintetében?

Figyelt kérdés

A kereslet kínálat:

16-20 éves tinifiúkat akar: az összes 40es, 50es, 60as pre-milf, milf, pre-gilf, gilf és post-gilf

20-25 éves egyetemista fiúkat akar: az összes egyetemista lány hogy bebiztosítása magát

25-30 éves első munkahelyen lévő pasikat akar: az összes 30-35 éves egyetemen sikertelenül 'pasizó' WALL-hitter, akinek már csak pár éve van hogy anya legyen. Plusz ő rájuk mennek az elvált anyukák is.

45-60 közötti menő pénzes kigyúrt/nemkigyúrt de autós, dzsipes fullos vállalkozókat akar: az összes 25-60 közötti aranyásó ( tehát az összes nő kvázi )

ma 07:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Hozzád hasonlók gondolják így...
ma 07:33
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
Egy kategória kimaradt: hulladék. Na ez vagy te.
ma 07:35
 3/16 anonim ***** válasza:
86%
Nettó baromság. 42N
ma 07:50
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Mit teszel azért hogy legyen valakid?
ma 08:11
 5/16 anonim ***** válasza:
93%

A legjobb helyzetben vagytok. Én ugyan vidéki nagyvárosban élek, de ez semmi ahhoz a kínálathoz, ami Budapesten van.

Annak idején kifejezetten csajozni jártam fel Budapestre, mert rengeteg nő van ott. Ha abból a sokból nem tudtok meghódítani egyet, az nem a nőkről, hanem rólatok mondd el valamit.

ma 08:12
 6/16 anonim ***** válasza:
86%

Egyébként meg felesleges ez a siránkozás. Tegyél valamit azért, hogy legyen nőd. Vagy ha tehetetlennek érzed magad, akkor engedd el a csajozást. Csak frusztrációt okoz. Foglald le magad mással.

#5 voltam

ma 08:16
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolkozom ilyeneken, ha tetszik egy nő, kezdeményezek. Ha lepattint, továbblépek, az önsajnálat nem visz előre, csak telik vele az idő.
ma 08:25
 8/16 anonim ***** válasza:
85%
26 éves vagyok. Magas, kigyúrt, jól kereső, arcra kb 6/10. Se a milfek se a 20 évesek nem akarnak semmit. Szerintem nézz körül a való életben és ne csak a netet bújd.
ma 08:28
 9/16 anonim ***** válasza:
89%

40-es elvált anyukaként anno olyan 38-50 közötti férfiakkal randiztam, akik hozzám hasonlóan diplomások, közös volt a világnézetünk (vallás, politika, humor, helyesírás :D), nagyjából anyagilag is hasonlóan álltak mint én, ha volt már gyerekük, törődtek vele... stb. Általában teljesen jó tapasztalataim voltak azokkal, akikkel előtte már tudtam beszélgetni - udvariasak, kedvesek, nem csak szexre mentek, hanem társat, családot akartak. Aki ilyen nyikhaj huszonéves próbálkozott, azt elküldtem, mert nem fétis akarok lenni. Az is gyanús volt, aki megvenni akart, mert azzal kezdte az ismerkedést, hogy hány háza, autója, hajója van meg merre utazgat folyton.

2 év alatt találtam nekem valót, rá egy évre összeköltöztünk, majd össze is házasodtunk.

ma 08:29
 10/16 anonim ***** válasza:
25%

Tudod hol vagy a legrosszabb helyzetben, apa?

Random vidéki 5000 fő alatti településen. Ott nem nagyon találsz partiképes nőt 60 éves korig. Aki tehette, felköltözött a közeli nagyvárosba, hogy ne kelljen 40 percet buszoznia a munkahelyére. Bp-n punierdő van még egy vidéki kisvároshoz képest is.

Amiket írtál, abból az első nettó hülyeség, már ne sértődj meg.

A második evidens, azok a lányok nem eltartatni akarják magukat, de elvárják, hogy a párjuk is hasonló szinten legyen. Egy gyógyszerész nő nem fog tudni együtt röhögni a sörszagú burkolóval a reels videókon.

Akiknek ez nem sikerül-3. pont-, azok nyilván nem akarnak továbbra sem reels-videókon derülni, ezért nem meglepő, hogy továbbra is a saját értelmi színvonalukon keresgélnek, és nem egy autófóliázó-fényszóró polírozó oltástagadó turulsámánhoz akarnak feleségül menni.

Az elvált anyukáknak meg az első pár pofáraesés után nem szempont, hogy 25-30 éves első munkahelyes szóló hapsijuk legyen. Örülnek azok egy becsületes elvált 40-esnek is.

A 4. pont: Vannak nők, akik végig szivattyúzzák a fiatal korukat-a szó valós, és átvitt értelmében is.

Az idősebb, de szegény, szerény körülmények között élő nők egy része meg nem akar filléreskedni idős korában. Én is ismerek olyan nőt, aki válás után lenullázva csakis pénzes palikra hajtott. Ki is fogott egyet, aki eltartja a mai napig, pedig már ő is 60 felé jár. Nincs vonzalom, nincs szerelem, de meg van becsülve, mindenre van fedezet, és ez neki elég.

ma 08:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!