Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is úgy gondolja hogy a legrosszabb helyzetben a 30-45 közötti fővárosi és nagyvárosi ÁTLAG férfiak ( és incelek ) vannak párkeresés/pártalálás és esélyek tekintetében?
A kereslet kínálat:
16-20 éves tinifiúkat akar: az összes 40es, 50es, 60as pre-milf, milf, pre-gilf, gilf és post-gilf
20-25 éves egyetemista fiúkat akar: az összes egyetemista lány hogy bebiztosítása magát
25-30 éves első munkahelyen lévő pasikat akar: az összes 30-35 éves egyetemen sikertelenül 'pasizó' WALL-hitter, akinek már csak pár éve van hogy anya legyen. Plusz ő rájuk mennek az elvált anyukák is.
45-60 közötti menő pénzes kigyúrt/nemkigyúrt de autós, dzsipes fullos vállalkozókat akar: az összes 25-60 közötti aranyásó ( tehát az összes nő kvázi )
Kérdező akkor összegezzük mi a bajod?
Öreg vagy, nincs lakásod meg autód, nem jártál egyetemre , átlag fizus vagy (400 ezer alatti) , nem vagy magas, jóképű se , dagadt vagy
És ezért sírsz? Nem tudsz semmit nyújtani egy nőnek!
12-es, jövőre 500 nettó körüli 38F incel vagyok saját pesti panelem van és büfészakos diplomám. 183-184 magas és 82 kg körül, gymmaxszolok évek óta.
Szerinted???
Ezeknek semmi nem elég jó. A magamfajták meg szopnak így ünnepekkor se enyhül meg a magyar....
Ez úgy hülyeség, ahogy van, nem is fejtegetném inkább.
Csak abba menjük bele kicsit, hogy ha a korod a probléma, akkor 16 és 30 éves korod között miért is nem jött össze semmi? Az elméleted szerint akkor nagyon kelendőnek kellett volna lenned. De nincs minden veszve, ha igazad van, akkor csak 7 év és szinte minden nőnek te fogsz kelleni, csak legyen pénzed.
35-40 ev kozott ritka a singli no plane akinek nincs meg gyereke.
Hozzad ez a korosztaly illik.
Singli szep 20on eves csaj nem fog szoba alni veled te mar oreg vagy neki.
“Ezeknek semmi nem elég jó. A magamfajták meg szopnak így ünnepekkor se enyhül meg a magyar....”:
Hasonló helyzetben vagyok csak magasabb fizetéssel. Én kb feladtam, néha ideírok valamit.
Amit sokan rosszul látnak az oldalon, hogy nem 30 fölött lesz nehezebb… hanem 2016 -ban volt könnyebb, mint ma minden korosztálynak.
A mostani 20 évesekről volt ilyen kutatás, hogy a férfiak 60% -a incel volt (nagy britannia)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!