Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » El kellene költöznöm otthonról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El kellene költöznöm otthonról ahhoz, hogy párt találjak magamnak? 26N

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Megmondom az őszintét, volt korábban két kapcsolatom, az első idősebb volt nálam, a második viszont velem egykorú, ő is még otthon élt és úgy terveztük, hogy közösen költözünk el otthonról közös albérletbe (végül szakítottunk és idáig nem jutottunk).

Viszont most így szingliként lassan 2 éve, bevallom, nem nagyon gondolkodtam azon, hogy elköltözzek otthonról. A fizetésem nem olyan rossz, viszont ez csak pár hónapja jó, előtte anyagilag sem tehettem volna meg, hogy elköltözzek, még talán egy szobabérlés sem jött volna ki belőle.

Mivel Budapesten születtem és itt is élek, egyszerűen anyagilag nem éreztem sose jó döntésnek csak azért elköltözni egyedül, hogy ne otthon éljek, közben pedig a fizetésem fele elmegy lakhatásra. Egyébként anyukámmal (elvált szülők) és tesómmal élünk hármasban, ráadásul anyának mostanság sajnos sokat is kell segíteni, mert rákos, műtét, kemoterápia stb, szóval nem is abban az időszakban vagyok, mikor ezen jár az eszem. Meg szerencsére tudok homeofficeolni (tesóm nem), így pl. műtét után vagy ha anyukám rosszul van, otthon is tudok vele lenni nap közben is.

Nekem fontos, hogy félre tudjak tenni, illetve a szenvedélyem az utazás, és tudom jól, hogy sem félretenni, sem utazni nem tudnék, ha elköltöznék, hónapról hónapra élnék enyhe túlzással.

Viszont társkeresőn úgy érzem, egyből elhasalok, ha ez kiderül, hogy nem élek önállóan. Úgy érzem, életképtelennek tartanak, miközben ez nincs így, tudok főzni, illetve a háztartást is jóformán a tesómmal közösen visszük, főleg mostanság, hogy anya beteg.

Most úgy érzem, ameddig nem költözöm el, addig nem is találok párt magamnak, úgyhogy nagy dilemmában vagyok. Minden porcikám tiltakozik az ellen, hogy annyi pénzt kiszórjam albérletre, de közben lehet így pedig sosem leszek megfelelő senkinek...

ma 09:44
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy párral szívesen összeköltöznék, ha tudnánk felezni az albérlet díját.
ma 09:47
 2/14 anonim ***** válasza:
19%

Anyukád betegsége miatt maximálisan megértem, hogy miért vagy otthon.

Ha viszont ez a tényező nem lenne a képletben, akkor szerintem elég szomorú, ha valaki 25 éves kora felett nem vágyik az önálló, szülőktől és egyéb rokonoktól független életre.

ma 09:53
 3/14 anonim ***** válasza:
85%
Nem hiszem hogy ez lenne a probléma, legalabbis magamból és a környezetemből kiindulva nem igazán tapasztalom hogy ez bajt jelentene.
ma 09:55
 4/14 anonim válasza:
83%
Otthon lakom meg szingli vagyok 26F
ma 09:57
 5/14 anonim ***** válasza:
85%

Emiatt nem kell elköltöznöd, nem ezen múlik!

Az albérlet meg egy felesleges pénzkidobás! Gyakorlatilag egy olyan lakásra fizeted havonta a súlyos törlesztőrészleteket ami valójában soha nem lesz a tiéd!...

ma 09:58
 6/14 A kérdező kommentje:
2-es, de, a vágy bennem van, hogy önálló legyek, ha lenne annyi megtakarításom, egyből rohannék a bankba hitelt felvenni lakásra, de jelenleg még sajnos nincs annyi. Kb fél éve kezdtem el félretenni, legalább egy önerőre. Ha lakáshitelt fizetek, legalább tudom, hogy az az enyém lesz valamikor, albérletre megmondom az őszintét, ennyit sajnálnék kiadni. Főleg így egyedül..
ma 10:00
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

6

Nem bántásnak szántam, bár a lepontozók nyilván így értékelték.

Ez csak egy saját vélemény, természetesen mindenki mást és mást vár el egy kapcsolatban. Nekem mindig fontos volt, hogy akivel összejövök előttem önálló életet éljen, akár albérletben.

Más embereknek más elvárásaik vannak. Biztos vagyok benne, hogy sokakat ez nem zavar.

Ne add fel a társkeresést!

ma 10:04
 8/14 anonim ***** válasza:
24%
Lehetsz a nőm. 38F
ma 10:08
 9/14 anonim ***** válasza:
41%

Nem baj.

Budapesti választékból könnyen találhatsz akár olyan pasit is, akinek van lakása.

Lányoknál nem hátrány, ha még otthon laknak ennyi idősen.

ma 10:18
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szentem se hatrany ha szuleidnel elsz (26f).
ma 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!